Efe-mom Merhaba anneler Doğumdan sonra aşırı saç dökülmesi yaşıyorum banyoda ve banyo sonrası avuç avuç dökülüyor 😩 Aynı durumu yaşayan var mı ? Neler yaptınız ?? yardımcı olursanız sevinirim ….
Aegeus2 Efe-mom evet çok dökülüyor benimde dediğiniz gibi avuç avuç emziren annelerde oluyormuş maalesef bu 6 ay ya da 1 yıl sürebilirmiş.. 😥 çocuğumun her tarafından kendi saçlarımı topluyorum
Zeynepinannesiii Efe-mom doğumdan sonra oldu bende avuç avuç aynı. Sonradan kendiliğinden geçti ama 🤷♀️. Bi ara saçsız kalıcam sanmistim
mirayyy20-20 Efe-mom aynıyım ducray şampuan tavsiye ettiler aldım 3. Kullanisim pek bir şey değişmedi bekliyorum bakalım
Kahve_tonunda-Kahve_tadinda Aynı durum bende de var. Bıttım sabunu ya da hellales şampuan var bunlardan birini almayı düşünüyorum
DilaraYigit1 Kahve_tonunda-Kahve_tadinda halalles kullanıyorum 1 aydır bı etkisini görmedim, dökülme devam ediyor
File351047 Efe-mom yaklaşık 6 aydır falan aynı durumda çok dökülüyor halalles, sebamed gibi saç dökülme karşıtı şampuanların hepsini kullandım fayda etmedi kan değerlerime baktırdım normal bende bıraktım kendi hallerine dökülsünler dedim 😬
Busesrmz Efe-mom benimdeee aşırı aşırı dökülüyor fayda eden şampuan vs varsa söylesin birisi bize de bizde uygulayalım🥺
Esrasen Kızım her tarafından saç topluyorum 😔 yıldım resmen kel kalmayı geçtim en çok kızımın ağzına burnuna gidicek diye korkuyorum
Gokcem_esra Efe-mom benimde avuç avuç döküldü denemediğim bisey kalmadı en son yves rocher aldım dökülme karşıtı şimdi azaldı ama ya şampuanın etkisi yada artık zamanı gelmişti bilemiyorum kizim 9 ayı doldurdu bu arada 🤣😅
Kahve_tonunda-Kahve_tadinda Mom9 aa kullandınız mı daha yorumlaea falan bakmamıştım da görmüştüm aklımda kalmış
AyselGk Mom9 benim de dökülmeyi durdurmadı ama uzamayan saçlarım uzamaya başladı. Yani o yenş çıkan bebek saçlarım zırt diye uzadı 🥰
elsa56 @Efe-mom Sarımsaklı şampuan iyi geliyor öncedende kullanmstm faydasnı görmüştüm şimdi yine aldım kullanıcm. Deneyin isterseniz sizde..
Mom9 Kahve_tonunda-Kahve_tadinda kullandım iki tane almıştım hiç bi işe yaramadı resmen kendimi biftek gibi hissediyordum yıkanırken yoğun kekik kokusu 😒başka bi numarası yok