Zalimsin ozdenarda 19 aylık benim kızım ya eczane bize 1 damla dedi ben de şaşırdım kaç damla vereceğimi en kötü 10 damla veriyo herkes
ozdenarda Zalimsin imkansız o ya bence eczacının yanlışı farklı bir damlayla karıştırdı biz hep 15 damla verdik
Angel01 Zalimsin yanlış demiş benim kızım 22 aylık doktorumuz 10 sabah 10 akşam 20 damla verdi 1 damlayla etki etmez bence
tosbikannesiii ecem34 emzirenlerde içebilir mi gribim öksürürüm bir türlü geçmedi diyet yapıyorum diye bağışıklığım inanılmaz zayıfladı banada iyi gelir mi alsam
Zalimsin ozdenarda hatta baya düşünüp bu çok ağır emin misiniz çocuk için olduğuna filan deyip 1 damla dedi . Elimde umca damla var ben de anlamadım valla
ozdenarda Zalimsin biz doktorumzun tavsiyesiyle basladik vala cok memnunuz ya bunun sayesinde cok ilactan kurtulduk
Zalimsin ozdenarda ben de çok duydum bu damlayı burnu akiyo diye bı deneyeyim dedim bugün 10 damla vericem bakalım iyi gelir bize de inşallah . Yan etkisi var mı peki hiç
ozdenarda Zalimsin yok hayır hic yan etkisini görmedik zaten tamamen doğal ürünlerden elde edilmiş bir damla
Angel01 Zalimsin öyleymiş demekki.Ama söz konusu çocuklarsa bu önemli bir detay araştırmayan bir anne olsanız çocupa bir damla verip işe yaramıo deyip çöpe atacaktınız belki.
Zalimsin Angel01 Facebook 2019 annelerinde de sormuştum burda da umca postu karşıma çıktı aynı gün , en az veren 10 damla vermiş iyiki bakmışım gerçekten