Asilinannesiiiii Bebeklerinizde kullqjip da memnun kaldığınız gaz damlası nedir hanımlar. Dün gecr hiç uyumadı bebeğim şimdi de huysuz ne yapsam bilemedim
Asilinannesiiiii Minnos_baby doktor da bana bunu önerdi az önce . 10 damla sabah 10 damla akşam yazmis
Dilaferuz Ben de metsil kullanıyorum doktor yazdı çok faydası olmadı ama yine de gece rahat yattığı oldu belki büyüdükçe kendileri çıkarmaya başlayınca rahatlıyorlar
CigdeminMevasi Ceylan-ela biogaia bağırsak düzenleyici oyğzden yanında bi gaz damlasıyla beraber kullnışırsa işe yarıyor malesef bizde yaramamıştı
CigdeminMevasi Asilinannesiiiii mommy bliss kullndk biz kızım 3 ay 18 günlük ve kolik bi bebek onun sayesnde uyku uyuyabildi çok işe yaradı çok şükür
cnrasl Nurse harveys kullanıyoruz biraz rahatlatıyor hiçbir gaz damlası kesin çözüm olmuyor tamamen kesmiyor hafifletiyor
Asilinannesiiiii Minnos_baby valla benim bebeğim 46 günlük doktor ona bile günde iki kere ver dedi. İlk bir ay gaz damlası kullanma demisti
Ozbkkk31 Asilinannesiiiii canım benim bebeğim 26 günlük. Doğduğunda kontrolünü yapan çocuk doktoru biogaia önerdi. Her akşam 5 damla veriyorum. Çok memnunum. Bugüne kadar hiç gaz problemi yaşamadık. Ama bu arada sende üşümemeye ve yediklerine dikkat etmelisin. 🥰
Gulsumhayal Asilinannesiiiii biogaia ve sab kullanıyoruz gazı kesinlikle bitirmiyor ama yardımcı oluyor en azından
Gulsumhayal Minnos_baby sab simlex günde 4 defa 10 damla biogaia ise günde 1 defa 5 damla onu akşam 10 gibi veriyorum gece işe yarıyor