Sakvarelo 2bebeannesiii azıcık karbonata su koy macun şeklinde olsun al,sür. Bak kızım oldu o doktor hala bizim doktorumuz.
2bebeannesiii Sakvarelo Kuzum çok sağol 😊 okumuştum aslında ama acaba daha mı kötü olur demiştim ben . Meğerse ilaçtan daha iyi geliyomuş .
2bebeannesiii Prensannesiyimm Aradım . Zaten eczacı komşumuz . Yutabilir bi problem olmaz dedi . Teşekkür ederim 😊
2bebeannesiii Sakvarelo Çok geçmiş olsun canım . Bende karbonat kullancam yorumlardan sonra karar verdim .
Sakvarelo 2bebeannesiii geçmiş olsun kullan kuzum. Benim oğlum büyüdü 9 yaşında ☺️Şimdi kızımı büyütüyorum Allah’ın izniyle 😍♥️
Eyllkra 2bebeannesiii karbonat fayda ediyor ama bir gün kullanılmadığında hemen tekrarlıyor candi pak ile tamamen geçti inşallah size de şifa olur
2bebeannesiii Sakvarelo Yaa maşallah 😍 Ben genelde yenidoğanda pamukçuk olur diye biliyodum , şaşırdım kızımın ağzını görünce .
SinemAlaz 2bebeannesiii ben microstatin kullandım aynı şekilde prospektüründe işte çalkalayın yutmayın vs. Yazıyordu ana eczacımız bebeğin tüküremeyeceğini ama bi problem olmayacağını söyledi vallahi iki üç günde geçti çok şükür
2bebeannesiii SinemAlaz Bende aradım sordum , banada öyle dediler . İnşAllah bizimkide bi an önce geçer . 🤲
limonlucizkek 2bebeannesiii ılık suya çay kaşığının ucuyla koydum. sonra temiz bezle ağzını sildim. gün de 3 kez falan yaptım . Bir de emdikten sonra şu içirmeye dikkat ettim