AsilZeynepp Deletedmom382 bende sıkıntı yaşadım orayla kalıpları çok dar geldidegisim istedim ürün gönderdim ne paramı verdiler ne urunuyolladilar zorla aldım parayı
Kivicito Deletedmom382 bendr almak istemiştim ama fiyatları cok ucuz kalitesiz duruyor kıyafetler vazgecmiştim ucuz olması beni şüphelendirdi bilmiyorum alan arkadşlara sormak lazım✋
Deletedmom382 Ruveyda98 Ne kadar kıyafet aldınız ordan yani kıyılarına göre kalite değişiyor olabilir mi çünkü trençkotlar nerdeyse her sitede aynı fiyat
Gezginprenses Deletedmom382 bende bi takım almıştım. Kumaşı naylonumsu siyah renk ne zaman giysem cildim kararıyordu. Meğer boyası vücuduma geçiyormuş 🤷🏻♀️
Deletedmom382 Keloglan35 30 liraya ekipmanlar gördüm ama o kadar ucuza çok iyi bir kalite bilememek lazım ama trençler hemen hemen her sitede aynı fiyat ya 10 ya 15 lira fark var arada ürüne göre değişiyor olabilir mi canım
sizdenbiri34 Deletedmom382 bende ordan 5 parca ürün aldim hiç istediğim renkler gelmedi ve eksik göndermişlerdi 100 aramadan sonra whatsapptan cevap anca aldim gelem ürünler 1 aya kalmadan yırtıldı zaten
Nur8190 Daha bir iki hafta önce bir tane eşofman takımı aldım KESK’e almasaydım bildiğiniz pijama kumaşı geldi altı hele tamamen pijama altı yani görseldeki ile asla alakası yok
Deletedmom382 Nur8190 kaç liraya almıştınız benimde arkadaşım ordan alışveriş yapıyor gayet memnun fiyata göre değişiyor olabilir mi 30 liraya eşofmanlar var çok bi kalite beklememek lazım bence ınlardan
Nur8190 Deletedmom382 50 liraya almıştım artı birde kargo görselde ki ile alakası yok Zaten kumaş olarak falan
Ruveyda98 Deletedmom382 gömlekler aldım baya ceket aldım etek aldım kaliteleri iyi birley diyemem ama 40 42 beden alıyorum mesala 2 numara oluyor yani büyük oluyor