Kahramanne Iphone 12 kullanan var mı ? Sipariş verdim direk bakmadan ama sonradan tedirgin oldum kutudan sadece telefon çıkıyormuş bu bataryayı falan apple storedan mı temin ediyoruz ?
ArasAybarsMoM Kahramanne nette webtekno vs gbi sayfalar tanitimini kutu icerigini nasil temin edilecegini anlatiyorlar
Kahramanne Deletedmom60 Icerisinde ne kulaklık ne batarya var . Yarın iptalini mi istesem bilmiyorum . Ilk kez ios kullanacağım yeni model çıktıkca bir alt sürüm yavaşlıyor dediklerini de duydum .
Asklepios Kahramanne canım ben iphone 7 plus kullandım 2 yıl boyunca resmen ios aşığıydım. Şimdi hayatta almam. Soğuttular beni resmen. Xhiomi kullanıyorum artık o derece diyeyim sana
Eminos Kahramanne ta kac paraya telefon al icinden sarj aleti kulaklik cikmasin olacak sey mi yaa elinizden bi dusse tlf yazik olur yaa iphone 5s kullaniyorum cok memnunum ama tas gibi de telefon hani ablaminki 6s plus onunki benimkinden kötü cikti surekli bi hata veriyor
Dn123 poncikci 24 bine telefon alacağıma gider bir vosvos alırım en azindan beni gideceğim yere götürür 😀😀
poncikci Sevilayy_1 telefon fiyatından çok vergi koyuyor vicdansızlar😂 12de gözüm yok kaç senedir 11 istiyorum ama o bile yok 😂😂
Sevilayy_1 poncikci Şükür almak istesek taksitle alırız ama 12 bin lira beyaz eşya yenilenir çok geliyo bana benimde gözüm var amanne bileyim 😂😅
Betul_betul poncikci kız sen 11 istiyormuşun ben çıktı çıkalı 6 plusda kaldı gözüm değil 6 plus 5 bile alamadım henüz😂
Yarim0307 Eminos kulaklık sarj aleti hadi bi yerde neyse dersinde bataryasınıda kendin alıyorsun eee direk içindeki sisteminide alan toplasın😂😂😂😂
Deletedmom_29 Eminos bence de iPhone’un en iyi telefonu 5s. Uzun yıllar onu kullandim bir hafta önce değiştirdim ve çok çok özlüyorum 🤦🏻♀️
Kahramanne Deletedmom9 Malesef … Herhalde diğer telefon fiyatlarını desem dusup bayılırsınız 11 ler 8000 tl civarı androidler hiç para :)