Eyocan15 Kızlar 19 günlük taze anneyim canım o kadar çok kola istedi ki sadece bir yudum aldım ama şimdi de korkuyorum bebeğime geçer de gaz yapar diye 😢 Bi yudum dan bişey olur mu acaba ya
Eyocan15 Mom078 valla bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp internete baktım kesinlikle yazıyo o yüzden sorayım dedim
Eyocan15 ahdkh8689 evet hamileliğim de de bu böyledi o yüzden dayanamaz hep içerdim hamileliğim boyunca
Mom0363 Ah taze anneler. Ah hormonlarına yenik düşmüş üzümlü keklerim 😂 hiç bişey olmaz. Bi yudum daha gönder şöyle soğuk soğuk 😋😋😋
Cerenaslan Ahh kolacımm… 8 aydır ağzımı sürmedim😂 7. Ay da gaz ilacını bıraktık ancaa valla napıyımm hasret kaldım😂😂😂
Gizemabc Eyocan15 Ama sorarken olmaz diye düşünür gibi yazmışsınız😅 Her gün içmezseniz sorun olmaz kasmayın
Cerenaslan Eyocan15 Gazdan o kadar çektim ki asla içmedim ama 1 yudumdan bişey olacağını sanmam canım
elizabeth Eyocan15 heyecanlı taze anne 😍 kayınvaliden mi korkuttu seni doğru söyle 😂 lohusalık zaten zor hepten zorlaştırma kendine iç gitsin şifa olsun süt olsun 😀 ben içiyordum 🤭 çok için rahat etmezse soda falan iç bari asit isteğini bastırsın 😀
Eyocan15 elizabeth sorma o kayınvalider yok mu zaten 🤦🏻♀️ Eşimde anacıl ikisinden de ayrı ayrı oopf off