Tugcearel Kızlar merhaba 5 aylık bebeğim var. İşitme testinden geçtik duyuyor da müziği yüksek sesi ama. Sesin geldiği yöne bakmıyor. Sağ tarafa baktığında soluna geçiyorum sesleniyorum çıngırağını sallıyorum ama hiç bir şekilde dönmüyor sese. Erken mi daha
Rabik42 Tugcearel acaba etrafı keşfetmeye çalıştığı için umursamıyor olabilir mi bizim bebeğimiz de öyleydi şuan 6.5 ayligiz beş aylıkken sesleniyorum bakmıyordu bı şeylere daliyordu yada bir şeyleri izliyordu
Gls04 Tugcearel sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz resmen suan benim kızımda bazen bakar bazen asla bakmaz ne zaman düzeldi sizde ☹️
Seyma2508 Tugcearel benim bebeğim de çıngırağa döner bize asla bakmaz biri seslense bakmaz çok çok nadir bakar normal mi 4.5 aylık kendimi paralıyorum baxen asla bakmıyor
Rabik42 Tugcearel hiç telaslanma şimdi etrafı keşfediyor altıncı ayda durumlar değişti stres yapma kendine
Degerli_anne Havvakck bizimkide öyleydi 6 aylık şu an BİLe aynı oyuncaklarıyla oynarken bize bakmaz ama bol bol sohbet ediyoruz bugünlere bizi çok iyi dinlemeye ve biz konusrken gözümüze bakmaya başladı 🙂
Tugcearel Seyma2508 şu an oğlum 4 yaşında çok Zeki ve Aslan gibi😊 anladım ki o zamanlar çoğu şeyi boşuna kafaya takmışım. Sen de hiç kafana takma arkadaşım daha erken biz de öyleydik o dönemlerde
ezgiii12490 Tugcearel merhaba ne zaman seslere döndü 5 gün sonra 3 aylık olcaz doktor işitme testin gidin bir daha dedi cingiraga seslere dönmüyor
Seyma2508 ezgiii12490 çook erken 4. Ayda ama dönmesi gerek sese ismine de 8-10. Ay da artık bakmalı diye biliyorum