BalarisiYusra Ya da illa İstanbul istiyorsanız ben evlenmeden önce Pendik’te oturuyordum orası güzel yer bak Bahçelievller mahalle tarafı sessiz sakin oh mis yeni binalarda yapılmıştı bilmiyorum satılık var mı araştırın o civarları da
OncedenGurme E_Nasiba ıstanbulda öyle merkez diye bi kavram yok. İş yerlerine, ulaşım araçlarına yakınlık diye bişey var. Örneğin metroya, metrobuse yakın evler pahalıdır. Yürüme mesafesi uzadıkça fiyatlar biraz daha azarlır gibi
Bsecill E_Nasiba istanbulda 10 milyonada ev var 500 bin tlyede nereden nasıl bir semtten istediğinize bağlı sahibinden.com hürriyet emlak gibi sitelerden bakabilirsiniz
Happygirl8 E_Nasiba beylikdüzü bence iyi değil 😃ben de şimdi doğudayım tayinciyim ilerde İstanbul başakşehiri düşünüyorum 🙂
E_Nasiba Deletedmom424 “bu nasıl bi post”,”buraya ilgisi olmayan bi soru”,”biz ne bilelim” bu tip cümleler.
Deletedmom424 E_Nasiba aman bunu diyenler sanki hep ilgili postlar mi açmışlar bosverin istediğiniz konuyu açabilirsiniz kimseyi ilgilendirmez 🤗