E_Nasiba Selam kizlar. Burayla bi ilgisi yok ama yardım edermisiniz.? Linç yapanlar gelmesin! Türkiyede ortalama ev fiyatlari ne? İstanbul istiyorum. Türkiyeye göçüp gelmek istiyorum. Hangi siteden baka bilirim evlere?
Nrgs E_Nasiba İstanbul öyle bir yer ki 200bine de ev bulabilirsiniz 2milyona da tabi bunun 20milyon olan versiyonu da var oraya hiç girmek istemiyorum 😂 Sahibinden.comda aradığınız kriterlere göre bi yer bulabilirsiniz
E_Nasiba OncedenGurme ilçe falan anlamıyorum canım. Misal bizde Baküde evler merkezine dogru degişiyo. Merkez evler çok pahalı.
OncedenGurme E_Nasiba ıstanbulda öyle merkez diye bi kavram yok. İş yerlerine, ulaşım araçlarına yakınlık diye bişey var. Örneğin metroya, metrobuse yakın evler pahalıdır. Yürüme mesafesi uzadıkça fiyatlar biraz daha azarlır gibi
E_Nasiba Nrgs ya bizde 200000tlye hiç ev kalmadıki. Bizde evler 3-4 kat daha bahalı. 200bine ev bulsam koşarak gelirim.
Happygirl8 E_Nasiba emlakjet ten de bakabilirsiniz ama fırsatçı insanlar da çok yabancısınız diye sizi kandırmaya çalışabilirler sahte tapu vs.. 🤷♀️🙆♀️
Bilgeanneler E_Nasiba Beylikdüzünü asla tavsiye etmiyorum. bütçenize uygunsa anadolu yakası derim. Avrupa yakası çok kalabalık trafik vs. Bostancı , caddebostan , acıbadem hem merkezi hem de yaşanası yerler.
Happygirl8 E_Nasiba beylikdüzü bence iyi değil 😃ben de şimdi doğudayım tayinciyim ilerde İstanbul başakşehiri düşünüyorum 🙂
Yesil55 E_Nasiba istblu bilmiyorum ben antalyadayım ama 50 bin dolar cok buyuk bır meblağ degıl malesef evler son 1 yılda felaket derecede arttı. Umarım gönlünüze göre bir yer olur
Kavinsmom E_Nasiba bir kere Anadolu yakası diyorum. Burada çalışacağınız yer olacaksa ona göre şekillenebilirsiniz. Bütçeniz tam Merkezi yerlere uymuyor ama merkeze yakın yerlerde oturtabilirsiniz. Sizin bütçeye göre Anadolu yakası Ataşehir Üsküdar Ümraniye gibi yerlerde ihtiyaca göre ev var. Semt sormak isterseniz yine yardımcı olurum.
BalarisiYusra Bence istanbula gelme😀 o kadar kalabalık ki insan bunalıyor artık sakin şehirlerde oturmak daha güzel