Asafmomm Bebeğime bir sürü kıyafet hediye geldi kızlar hepside lc waikikidem alınmış bende bi ablık dalgınlıkla hepsinin etiketini koparmışım hep gömlek pantolon var değiştirmek istesem değişirler mi acaba bilgisi olan
miniktavsanim Mom14 benimde var hediyelik etiketi var ama fiyat yeri kesmişler hani gotursem değişim olurmu bide fiş yok
tatlisert Asafmomm aslında basen fişsiz de değiştiriyorlar. Hangi gün aldığınızı söylüyorsunuz fişinizin örneğini çıkarıyorlar.
Sadiyealp Asafmomm fiş çok önemli değil ama etiketi kopmuşları almıyorlar daha gecenlerde fişsiz değişim yaptım ama etiket vardı
Leyloski Asafmomm fiş duruyorsa almak zorundalar ben civile öyle iade ettim aldılar 15 günde koşulsuz aliniyo
MuhammedAmine Asafmomm Benim etiketi duruyordu ama fişi yoktu değişim yapmadılar lcw de üstelik alalı 1 hafta olmuştu .
Deletedmom424 Oglusm aman ne iyi birsey yapmışsiniz giydiginiz hangi kıyafeti verdiniz başkası alip kullansa kul hakki ve bu hastalık sürecin de k bakmayin ama yanlış yapmışsıniz
Zhnce Asafmomm evet canim yetkilisine gorus mesela soyle bazıları yapıyor değişim Sonuçta hediye gelenlerde etiket yırtiliyor onlari alip reyona koyuyorlar yeni etiket çıkarmıyorlar Ben çok gördüm etiketsiz urun reyonlarda
Balyanaklikiz Asafmomm Etiketi kopmuş ve giyilmiş badi götürdüm aldılar. Badiyi bir defa yıkadım siyahtı beyaz tüyler topladı ayriyeten başka bir kazak daha almıştım onunda etiket yoktu ikisini de değişim yapıyım sıkıntı çıkmadı😌
Mucizemm1 Asafmomm bem daha dun degstrdim bama hediye geldi olmadi degstrmk istyrm dedim degstrdiler 🥰