Emos01 elifburak canım ishal olman lazım. Bende çok kötüydüm doktor şurup ve krem yazdı. Birde sabahları aç karnına kantaron yağı içtim bir kaşık.
Bisaniye elifburak ahh ahh mahvoldum bi hafta. Çay ağacı özlü krem vardı evde ne işe yarar diye bakarken hemoroid yaraları vs iyi geliyor diye okudum iki kere sürdüm geçirdi. Önceden neden bakmamışım da o kadar çekmişim diye kızdım kendime
Bisaniye elifburak bende Farmassinin çay ağacı özlü kremi var ama bence aktarlarda vardır aynı içerikli kremler böyle vazelin kıvamında sert
Emos01 elifburak yani ben kabız oldum o dönem birden yırtıldığını hissettim. Ne berbat bsey. Çok şükür geçti. İshal rahatlattı kremlerde işe yaradı.
Bereninannesi elifburak benmde öyle oluyo ve kanıyor doğumdan sonra oldu hala da duzelmedi 50. Gunumdeym
Em_ey_can elifburak bende emziriyorum genel cerraha gidebilrisin farklı ilaçlarda vermişti bana ama hiç etki etmedi galiba zamanla geçiyor
Emos01 Almanyagelini çok şükür geçti canım. O ağrı berbat bseydi. Sezaryen ağrıma kurban olayım dedim. Ağlıyordum sürekli. Allahım tekrar yaşatmasın , Herkese de şifa versin inşallah 🙏🏻
Annesibebisi Kızlar ben de post açtım ama cvp gelmedi hiç bir de buradan sorayim. Hemoroidi kanamalı geçiren var mı? Iç hemoroid. Bir de çatlak olunca acısı çok oluyor değil mi