SertapHilal Emirin_Annesi10 gozdesh ben kalkandan bahsetmiyorum gümüş kapak??? Göğüs pedi hava aldırmadığı için yara iyileşmiyo
OncedenGurme SertapHilal garmastan pomad mıydı neydi bir krem vardı. Onu kullanmıştım, en iyi o gelmişti. Lansinoh’lar filan hikaye. Sadece emzirmeden önce göğsünüzü temizlemeniz gerekiyor. Bebeğin ağzıyla temas etmemeli
GoGirl SertapHilal benimde oyle oluyordu gogus pedi takiyordum ustune ki akinca islanmasin bir de sutte iyilestiriyor kalsin oyle
SertapHilal GoGirl ama gümüş kapağıyla gelen kağıdın üstünde eğer kapağın içine süt akarsa bekletmeyin yıkayıp tekrar takın diyor
GoGirl SertapHilal ben uzun sure oyle kullandim hic yara olmadi ilk cocugumda cok kotuydu kopma seviyesine gelmisti 2. De gumus kapak sayesinde cok rahat ettim
Pi_nar_28 Bende gümüş kapak kullandım çok şükür iyileştirdi. Zor bir süreç yaşamadım benim de süt doluyordu ama sütun orda olmasi meme ucunu iyileştiriyor zaten. Çok geliyorsa sütunu sagmani tavsiye ederim bebeğin gogsunu tam anlamıyla bosaltmiyorsa.
Pi_nar_28 SertapHilal 1 hafta icin de iyileşti zaten yavaş yavaş etki ettiğini anlıyorsunuz hafifledi acısı diyerek. Şuan 4 aylık arada hala takıyorum acımaya başlayınca iyileştiriyor.
Tgb33 B nde gümüş kapak kullandım,bir tek o iyi geldi bana.hen gümüş kapak+göğüs pedi kullanıyordum.dedigin gibi akıyordu ama katlandim .her emzirmede gümüş kapağın içindeki sütü kızıma icirdim boşa gitmedi
Julijuli SertapHilal çok agrınız sızınız varsa size mumsy natural krem tavsiye ederim.11 ay oldu kullanıyorum mucize gibi.meme catlagı geçmez ara ara hep tekrar eder her sızladıkca sürüyorum bir hafta on gün rahatım
Flora SertapHilal Sütünüzle kalsın dah güzel iyileştiriyor yalnız emzirmeden önce suyla temizleyin memenizin uçlarınını
Flora SertapHilal Ben öyle yapıyordum göğüs pedinide göğüslerimin altına doğru koyuyordum kapağıda bırakıyordum emzirene kadar iyileşiyordu süt ve gümüş sayesinde hiç acı çekmedim ilk hafta hariç
acikahve SertapHilal Ben gümüş kapağı taktıktan sonra göğüs pedi koyuyorum. Başka türlü çözümü bulamadım.
Tugba32 SertapHilal kapagin uzerine sutyen ve ya likrali atlet giydigimde baski olusuyuyor ce kapagi taktigimda biriken sut tasmiyordu emdirecegimde de dikkatli cikartiyordum. 2 ay surdu yaralarim gümüş kapak hafifletti Allah yardimciniz olsin