Deniz__1509 canım panik stres yapma ben de çok korkuyordum. Aşı olunca canı yanıyor tabi, aşı olduktan sonra en kısa sürede emzirme odasına gidip emzir sakinleşsin vaktin varsa orada memede uyumasına izin ver ben yaşadığımı anlatayım, desiğim gibi yaptım karma aşı vurulurken ayaklarından ağlamadı ama koldan verem aşı vurulurken çok ama çok ağladı hemşire alabilirsiniz dedi ben de acemi anneyim Yanımda annem vardı “hemen meme ver emzir” dedi ben apar topar emzirme odasına gittim emzirdim kucağımda uyudu koluna ayaklarına dikkat ederek eve götürdüm babama da bebek ve çocuklar için calpol (mor renk olan) ağrı kesici ve ateş düşürücü şuruptan almasını istedim (abim tavsiye etti o da kızını bu ilaçla büyütmüş ve çok memnun kalmış) sabah / akşam kullandım, silikon uçlu kaşıkla (ateşin çıkmasını beklemeden verdim ki ateş çıkmasını önlesin ve acısını dindirsin ) bugün 4.Günümüz 2 saatte bir ateşini ölçüyorum çok şükür gece uykusunu da güzel yapıyor, iştahı da var ateşi de hiç çıkmadı. Konuşuyorum devamlı iletişim kuruyoruz gülüyor kuzum keyfi yerinde. Çok rahat atlattık. Ağlar canım bebek sonuçta canı ne ki acıyor tabi yanıyor sen sakinliğini koru güçlü kal ve mutlaka aşı sonrası emzir, tok karına daşuruptan ver. calpol al canım 2 aylık aşı sonrası bebekler için o ilaç, içeriğini oku korkmadan ver.