mehtapimat Merhaba anneler, 17 aralikta dogum yaptim bu uygulamaya göre pazar günü 1 ay 10 günlük olacagiz yani 40 gün ama benim hesaplamalarima göre (aralik ayi 31 gün cekiyo) 31-17= 14 Bugünde ayin 25i 25+14=39 Benim hesaplamam böyle yani yarin 40 günlük olacagiz 40 banyosunu 40.gün mü yapmamiz lazim yoksa 40.gün bittikten sonra mi ? Bilgisi olan beni aydinlatabilir mi ? 😊
ErkekAnnesii mehtapimat 40. Günün de yapılıyor diye biliyorum ben öyle yapmıştım 40.gününde tam yaptırdım aldım çıkardım dışarı sonra ☺️ Öncesinde de çıkıyordum zaten o gün de çıkmıştım
Semalp mehtapimat 40.gün yapılıyo da dogum yaptığın günüde birinci gün olarak sayıyosun ben cevremdekılerde oyle biliyorum çünkü. bende oyle yapcam sen dogum yaptıgın günüde sayarsan bugün 40.gün oluyo
ErkekAnnesii mehtapimat bugün tam 40. Gün oluyo 40 yani doğdu günüde sayıyoruz biz bugün 40. Banyosunu yapın bebeğinizle
Ahseninannesiii mehtapimat ben de 17 Aralık’ta Doğum yaptım benim hesaplamama göre de yarın 40. Günüm yarın banyo yapacaktık biz de ama kafam karıştı şimdi 🙄
mehtapimat Semalp aaa öyle mi bilmiyodum Allah razi olsun yorumun icin bilgilendirdin beni ☺️ Saat fark ediyo mu peki bazilari sabah dusa girmek lazim diyo
mehtapimat Ahseninannesiii o zaman bugün banyo yapmamiz lazim canim biz dogum yaptigimiz günü hesaplamamistik
Berjin77 mehtapimat canım uygulama doğum yaptığın günü birinci gün olarak alıyor doğru olan da o çok güzel matematik yapmışsın 😀 ama ilk günü de katman gerek o zaman 40 oluyor tam biz de 40. Gün yapılıyor
Kadergls mehtapimat akşamdı ben yıkandığımda bebeği kucağıma koydular onu yıkadılar onun 40 ını çıkardıktan sonra ben yıkandım
Krm Anneme sordum erkek bebekte bir gün önce kız bebekte bir gün sonra olarak hesaplanır diyor mantığını bilmiyorum ama biz de 18 Aralık doğumluyuz
mehtapimat Kadergls tesekkür ederim yorumunuz icin bende bu aksam hem kizimi yikadim hem de kendim yikandim ☺️