Benimoykum tamam tam kan rengi değil yani aynısı bebegimde oldu benim kızım da 2 buçuk aylıktı doktora götürdüm idrar tahlili kültürü aldilar temiz çıktı doktor terlemeden su kaybı olur vücutta ve kristaller oluşur o rengi yapar dedi mama ver dedi ama kızım mamayı yemedi çevremde aynı şeyi yaşayanlar bana su vermemi söylediler ve bende su verdim az az ve geçti su vermediğim zaman yine oluyordu kızım 3 aylık oldu ve yine az az geliyordu tekrar başka bir doktora götürdüm yine idrar ve kültürü aldılar birşey çıkmadı bu sefer böbreklerinden ultrasona aldılar milimden de küçük kristaller vardı doktor yine su kaybından olduğunu ve kristaller milim de altında olduğu için önemli değil biz degerler 4 veya 5 in üstünde olunca ilaç tedavisi uyguluyoruz dedi doktor ya yeterli beslenmedigi için yada su kaybından olur dedi benim bebegimin kilo alımı iyiydi senin de iyiyse terledigi icin su kaybediyordur bol bol emzir ve su ver biraz ben. oyle yaptım ve geçti bir ay sonra kontrolü vardi ama geçtiği için götürmedim simdi de yine su veriyorum cünkü kış olduğu icin giydiriyorum bu sefer terliyor ve su veriyorum hem de alışır şu wn 4 buçuk aylık ve daha kan gelmiyor