Minikbirkalp Hayırlı akşamlar kızlar 2 ay 17 günlük oğlum var normal doğum yapan anneler ne zmn adet oldunuz ben hala olmadım merak ettim ne zmn olucam acaba 🤔🤔
Azizeguney Minikbirkalp canım ben sezaryen olmama rağmen doğumdan 3 ay sonra oldum. onun süresi pek belli değil ya kişiden kişiye göre değişiyomuş
Sldmrt Minikbirkalp 3,5 aylıkken oldum 2 haftadır hala devam ediyo. Lohusa kanamamda 50 gün filan sürmüştü
minnosunannesi06 Minikbirkalp evet 1 yil hataa 1 buçuk yıl olmayan insanlar bile var kişiden kişiye değişiyor
Minikbirkalp minnosunannesi06 1 yıl veya 1 buçuk yıl bende olmayınca neden olmadım die şüphelendim ama sorun yokmuş o zmn 😊
Belinayyy Minikbirkalp normal dogumda 1 sene sezaryanda 2 sene ye kadar olmamak normal diye duymustum ne kadar dogru bilmiyorum ben hemen olmustum 3 . Ayda
Minikbirkalp Belinayyy yukarda bi arkadaş yorumunda kızı 1 yaşına giricekmis hala olmamış doğru sanırım
Sutbitkisi balimsumeral burada bu konuda çok başlık açıldı. Genelde duyduğum 2 seneye kadar normal olduğu yönünde idi.
balimsumeral Sutbitkisi evet doğrudur ama gelin birde bana sorun bi şişkinlik oluyor ki hala hamile gibiyim pis kanı atamadım stresliyim valla bir an önce olsun artık ya😂🤲🏼