Seray123 Aptamil kullanıyordum gaz sorunu vardı doktor bebelac gold önerdi mama değiştirme de sıkıntı olur mu
Annemelek Seray123 bizde olmamıştı şükür, bizde hipp, Aptamil, bebelac gold ve bebelac LF kullandık en sonuncu da karar kıldık gazı inanılmaz hafifletti Tabi siz, size önerileni kullanın :) bu arada sizin mi bebeğinizin mi adı Seray? :)
aaysegulde Seray123 ben de sma aptamil ve hipp kullandım. Şu an bebelec gold kullanıyorum ve çok memnunum. Kilosu gayet iyi doyuruyor ve gaz problemimiz hiç kalmadı diyebilirim. Yine de bebekten bebeğe değişebiliyor deneyerek göreceksiniz. Eğer bebelac alırsanız gold olanını alın mutlaka normal olan çok şişiriyormuş
Mysunshines17 Seray123 Bende Aptamil Conformil den Bebelac Golda geçtim evet hem gaz azaldı hemde bebeklerim büyüdü ve daha sıvı olduğu için daha rahat içmeye basladilar
Asyaninannesiii Seray123 ben 1 aylıkken 3 kez mama değiştirdim. Sıkıntı olmadı ⅔ gün takip et kakasına gazına herşeyine sorun yoksa sıkıntı da olmaz
Seray123 Annemelek benim adım Seray 🥰 en son bebelac Lf de mi kaldınız fiyat nedir onda ve ben e bebekte bulamadım nerden alıyorsunuz
Annemelek Seray123 kızımın adı Seray da onun için sordum 🐣 evet LF de kaldım e bebekte yok eczaneden alıyorum fiyatı 50 TL :)
Kubraklc Bnde sma kullaniyirdum smdi yeni mamasi hiv iyi degil bende degistirmek istiyorum 1 yasidna oglum sut verin diyolar ama ben vermek istemiyoruk
Baharuras-21 aaysegulde cnm birimde kilomuz geride diye bebelac gold önerdi doktor ama nutricare olanı var aldım gold yazanı sadece bulamadım fark varmı acaba
Kumsal25 Mysunshines17 gazı azalttıgınız nasıl anldınız bende mama+meme olarak gidiyorum bebelac gold aldım geçen hafta başladım ama bu hafta uyuyamıyor resmen zaten kolik bir bebek hiç gazı bitmiyor
Baharuras-21 aaysegulde peki sadece gold olanı nerden alıyorsunuz acaba gez sorunu oldumu kilo alımı nasıl cnm
aaysegulde Baharuras-21 çoğu yerde var aslında ben fiyatları hemen hemen aynı olduğu için getirden sipariş veriyorum. Biraz zor oluyor şu dönemde bi yerlere çıkıp almak. E bebek te falan da vardır. Gaz sorunumuz olmadı diyebilirim ama ben biberonu sallamıyorum mesela kaşıkla karıştırıyorum sallayınca daha çok gaz yapıyor. Kilo alımımız da önde gidiyor çok şükür. Ama dediğim gibi her mama her bebekte farklıdır deneye deneye bebeğinize uygun olanı bulacaksınız. Ben denemenizi tavsiye ederim
Mysunshines17 Kumsal25 Benim bebeğimin biri zaten kolik ,o yüzden gaz sancısını anlamamak mümkün değil biz yavaş yavaş 5.sya giriuiruz o yüzden de biraz sorunumuzbitmek üzere gibi ,bu arada kullandığım gaz damlasını gündüz hiç kullanmadığım halde sorun olmadan kendi kendine gazını cikariyir 🧿🙏
Kumsal25 Mysunshines17 evet ama mama kullanmadanda böle sancılı oluyor bizim oyüzden benanlamıyorum yarayıp yaramadını gaz damlası hangisç matka
Mysunshines17 Kumsal25 Ben Mommysbliss Night kullaniyorum bizim sorunumuzu çözen tek damla oldu diyebilirim gün içinde çok vermiyriuk eğer ihtiyaç olursa veriyorum diğer damlalarin aksine damlayı vetdikten yarım saat içinde etki ediyor o yüzden sürekli kullanmıyorum gerek gördükçe kullanıyorum
Kumsal25 Mysunshines17 anldm bnde alcaktım ama o kdar para verip etki etmezse diye Almadım mama ında gaz yapıp yapmadnı anlamıyorm zaten cok gazlı bir bebek