Gizossoylu CansuAbinik 2 buçuk veya 3 öle hatırlıyorum yani içinde bulunan madde ile alakası yok sonuçta onu yemiyoruz ki sutumuzden geçsin sadece 3 4 saat boyunca kokusu vardı kafamı sardim yazmayla hatta ben yarında boyucam :)
Kuzeyim22 CansuAbinik hamile iken kına yaktım normal kına zeytin yağı çay karışımı zaten bakır kızılı normalde de kullandığım sonra sütüm kesildi 2 ay damla gelemedi ondan sonra da ek gıdaya başladık normal boyadım
ahdkh8689 CansuAbinik iki kez boyardım 8 aylığız boyadiktan sonra sütümü sağdım sonrasında verdim nolur nolmaz diye ama.kirkim çıkmıştı ilk boyamada
CansuAbinik ahdkh8689 Bende acaba 40’ından sonra mı boyasam diyorum ama bilemedim.. Süte geçiyo mu geçmiyo mu aklımda çeşit çeşit sorular var🥺
nane Gizossoylu böyle cahillik görmedim. Boyayabilirsiniz , ona bir şey demiyorum ama ciltten krem bile geçiyor ve bebeğe zararlı. Ayrıca saç boyası zaten geçiyor. Kanser yapıyor ilerde. Şu anda bir şey yapmaz zaten.
Kuzeyim22 CansuAbinik yooo etkilemesi için değil benim kına seçeneğim vardı ondan yoksa doktorum amonyaksız boya kullan büyük değişimler yapma dedi gratiste var onu kullanmıştım hamile iken sonra kınayı keşvettim emzirme konusunda yorum yapamadım onun için dedim sütüm kesildi diye emziremediğim için normal boyadım sonra
ahdkh8689 CansuAbinik kırkının çıkmasını bekle cnm şimdi çok küçük ve sürekli emmek ister sıkıntı olur senin için
sinemin CansuAbinik bende boyattım ama bi sorun yaşamadık 🤔 doktoruma sormamıştım tabiki ben kendi kafama göre boyamıştım kızımda 2.30 aylıktı
nane CansuAbinik yüze sürdüğün kırışıklık karşıtı vs krem bile geçiyor. Saç boyası zaten en zararlısı, ciltten ve saç derisinden emilip geçiyor. Şu anda bebeğe bir şey yapmaz zaten . İlerde kanser yapar. Size en basit , halk diliyle anlattım.
Ayza20 CansuAbinik en az korkın çıkana kadar bekle. Kimyasal kokusundan da uzak tut. Ben 2 buçuk aylıkken boyadım evde gece