Deletedmom98 https://hizliresim.com/MWdNSF annem bunun uykuluk oldugu ellememem gerektigini yoksa uykusunun bozulacağını söyledi bence saçı dolanmış. kesmek istedim teyzemde saçı kesilmez ömrü kısalır dedi 😬 imdat!
Nejlazafer Deletedmom98 benim kızımda da vardı ben kestim vala..şimdi arkadaki saçları daha güzel tel tel..
Deletedmom44 Deletedmom98 benim bildiğim uykuluk diye konaka derler saçı dolaşmış gördüğüm kadarıyla kesebilirsiniz bi sorun olmaz uyku düzeni bozulmaz hurafe bunlar 😁
elifsezer_ Deletedmom98 Benm oğlumda da oluyordu küçuklüyün den beri hep makasla kestim.Korkma canım kes
2papatya Deletedmom98 ayyy ilk defa gördüm hususi yapılmış gibi ama çok tatlı duruyor 😂😂😂 aman öyle dursun yoksa anneler söyler durur kestin bilmem ne diye 😂
ozdenarda Deletedmom98 bizde de hep olur du ama anlamının bu şekilde olduğunu ilk kez duydum 🤭 sürekli yatmaktan dönmekten saçları karışıyor ondan oluyor ben hep keserdim kesmezsem hem acır hem daha büyür diye
Neib Deletedmom98 ben sürekli keser tarardım ilk defa böyle birşey duydum yani bu zamana kadarda birşey olmadı😁
Aprilmom Deletedmom98 bu dediklerinizi ilk defa duydum 🤭🤭 bebeğimde de çok oluyordu dönmekten yatmaktan kesmezseniz büyüyo daha da dolaşıyor saçlar, oturmaya başlayınca geçiyo. Kesin yazık daha dolanmasın saçı, inanmayın hurafelere 😃
Dmrcnn Deletedmom98 bundan bnm oğlumun saçımda üç tane var 😂 asla uyumaz kendisi ne gece ne gündüz bence kesin yazık sizinki baya fazlaymış canı acır
MinikEla Deletedmom98 Benim kızımında hep oluyo açabildiğimi açıyorum büyük olanları kesiyorum şahsen benim annemde kes çocuğun canı acımasın diyor
IkiPrensesAnnesi777 Deletedmom98 benim kizimda da oluyordu ama bi kac tane falan ben elimi idtalip aciyordum hic sac kesmeyi sevmem diye kesmedim siz duzelttikce bi daha olmuyor su anda olmuyor bizim toplam da 4 5 defa olmustur
dios_gokta Deletedmom98 senin annen demıs benim eşim dedı o uykuluk sakın kesme oglum uyumaz bak gece bakmam dedi 🤣🤣🤣🤣🤣 bende kesmedım evden dısarı çıkmıyorum zaten sıkıntı olmuyor gecen banyo yaptırdım açıldı gıbı oldu ama 🤣🤣🤣
Aysem-5 Deletedmom98 hurafe sakın inanmayın canı yanıyor biliyor musun yolunuyo minik minik ben kestim yazık günah yavrucuğa tırnak keserken nasıl dikkat edilmesi gerekiyorsa saçına da dikkat et hurafeler yüzünden evladının canı yanmasın kıyamam
HamzaSiracveBen Deletedmom98 benim oğlumda surekli oluyor ben hep kestim kendini bilmeye basladıkca yatarken rahatsız oluyodu simdi sacları uzun gine aynı yerler dolanıyor gine acmaya calısıyorum zor bela 😂😂😂
Erimyonca Deletedmom98 ben kestim geçen oldu kimse bişey demedi bana 😂 saçı dolanmış o bi zaman sonra onun canını acıtır bence benimki çok minikti ama kestim
Edakk Deletedmom98 aynı benim annem nerde çocukta tüy görse onun uykulugu diyo bende şaşıyorum çoraplarının tüykerini felan