Oykutosum durununannesi2606 sleppy denedim şuan prima kullanıyorum. Sleppyden memnundum tek sıkıntı lastikleri bebeğimin bacaklarına iz yaptı. Prima aktif bebek kullanıyorum şuan ondan da çok memnunum
Purple13 durununannesi2606 bence prima sleppyde hep içindeki kristaller çıktı. Hep bana denk geldi herkes ondanda çok memnun oysa
Eminos durununannesi2606 prima kullanmafim bilmem ama icerigi bakimindan tabiki sleepy tasma sizma pisik koku sorunlari yasamadim icerisinde petrol turevleri yok icim rahat kullaniyorum
Burcu35 Eminos 2 ay prima kullandım sonra bunu öğrenince direk bıraktım 19 aydır sleepy kullanıyoruz. Çok dolduğu zaman elbet taşırıyor ama içeriği temiz en azından ne bağladığımızı biliyoruz
Addie487 durununannesi2606 ben sleepy ve evy baby kullandım sleepy den memnunum evy baby de bir kere taşırma yaptı ondanda memnunum. İkiside lastik izi yapıyor malesef.
Eminos Burcu35 gece boyu bez kesinlikle degistirmem gunduz de sabah ikindin ve gece uykusuna gecmeden degistiririm 19 aylik elhamdulillah sizdirmadi hic acaba bez numarasi mi buyuk ki 12 kilo 5 numara kullaniyor
Burcu35 Eminos 11 kilo 4+ kullanıyoruz bazen gece sızdırma yaşıyoruz oda yatmadan önce çok su tüketirse kavun karpuz gibi şeyler yerse. Ama sleepy gece bezi aldık çok memnun kaldım onda hiç yaşamadık gece sızdırması