mom-11 Hayırlı aksamlar kızlar. Bebelac gold kullanip memnun olan varmi? Sütüm yetmiyor. Daha önce bikac mama denedik ya oglum yemedi midesi bulandı yada cok asiri gaz yapti. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Yenianne0103 mom-11 ben 8 aydır doktor tavsiyesiyle kullanıyorum.Gayet memnunum tadını çok seviyor oğlum.Sizinki de iştahla yer inşallah:)
Kucukkalbim mom-11 19 aylık bu zamana kadar Bebelac gold kullandım çok memnunum👍🏻 sindirimi çok rahat gaz kabız yapmıyor tadı anne sütüne çok yakın
zenobiaizm mom-11 biz kullanıyoruz 🥰 aptamil,sma ve bebelac kullandık. En son bebelac gold denedik ve çok memnun kaldık. Kilo aldırması gayet iyi ☘️
Sadiyealp mom-11 oğlum 13 aylık 7. Aydan beri onu kullanıyorum çok güzel bi mama denemelisin canım nutricare olanı kullanıyorum ama
mom-11 Yenianne0103 yaa öylemi cok teşekkür ederim. Tadını bilmiyorum o yüzden çok kararsız kaldım. Yarin alicam. Bebegim yemeyince diğer mamalarin tadına baktım cok kötüydü gerçekten. Peki bazi mamalardan balik kokusu geliyor diyolar. Bebelac gold dan böyle bi sikinti yasadiniz mi ?
mom-11 Yenianne0103 ben internetten baktimda bebelac gold nutricare olan bide başka içeriği olan var. Siz hangisini kullanıyorsunuz?
Yamansibel Mrb benim bebişim doğduğundan beri hem anne sütü, hem bebelac gold kullanıyoruz. Şuana kadar bir kez bile kabızlık yaşamadık şükür. Bebeğimde çok severek içiyor. 6 aylık olduk bile🤲
mom-11 Yamansibel cok sevindim bi şikayetiniz olmadığına. Cevabınız için teşekkür ederim. Malum mamalar cok pahalı hepsinin küçük gram olanları da bulunmuyor çöpe gidiyor. İçimi rahatlattiniz :)
Sadiyealp mom-11 evolvia iğrenc şekilde balık yağı kokuyo oğlum kustu içince ama bebelacın tadı gercekten çok güzel
mom-11 Kucukkalbim nerden ve ne kadara temin ediyorsunuz acaba ? Yani eger oglum severse toplu almak isteyebilirim internetten falan uygun oluyorsa.
mom-11 Kucukkalbim internetten baktimda bebelac gold un iki çeşidi var sizinkinin adi tam olarak ne acaba?
Sadiyealp mom-11 eğer oğlun severse canım internetten al çok uyguna oluyo ben bu sıra hep internetten aldım dışarda marketlerde 900gr mı 100 110 tl arasında 350 gr şıkları 45 50 tl
Yenianne0103 mom-11 nutricare olanı kabızlık sorunu olan bebekler için sadece gold olanı kullanıyorum ben bir sıkıntı yaşamadım
zenobiaizm mom-11 hayır sadece bebelac gold. Sanırım o dediğiniz reflüsü olan bebekler için veriliyor ☺️
mom-11 Yenianne0103 anladim baya bilgilenmis oldum tekrar teşekkürler. Hem size hem cevap veren herkese. 😇😇