Smsk_61 Merhaba bebegım 3 ay 10 gunluk ama henuz hıc gulmedı sevınınce yuzunde mutluluk mimikleri oluyor ama ses cıkarmıyor neden olabılır acaba doktora gıtmelı mıyım. Ve hala bi oyuncak va kavrayıp elını uzatmıyor sallamıyor. Sadece agzına getırıp emıyor yada altını degıstırırken hareket ettırıyor.
Borabay Smsk_61 annesi kahkahadan bahsediyorsan biraz daha zamanı var ve henuz tam kavrayamaz gayet normal ama için rahat edecekse götür doktora
Asl_29 Smsk_61 bebeğin yapısı öyledir belki. Şu an oyuncağı tam kavrayamaz zaten. Benim oğlum 5 aylık oldu yeni yeni kavrıyor
TinkyWinky Smsk_61 merhaba benim bebeğimde erkek 3 ay 15 günlük benim bebeğimi tarif etmişsiniz 😌ses çıkarmaya çalışıyor çabalıyor ama henüz çıkaramıyor bol bol konuşuyorum her bebeğin gelişimi aynı değil zamanla gelişir inşallah bebişlerimiz
smile56 Smsk_61 bizimkide oyuncak fln tutmuyor daha.gülüyor ama sessiz gülüyor kahkaha yok.elini yiyor sürekli
Smsk_61 smile56 aynı benımkı de . Bazen nette kızımla aynı olan bebeklerı gulerken oyuncak sallarken falan gorunce ınsan acaba bı sorun mu var diye dusunuyor tabı Allah korusun da
Pelin_Nil Benim bebegim 7-8 ayina kadar hic sesli gulmedi 😂 suan 1 yasinda hala tam anlamiyla sesli gulmez gidiklarim zorlarim kendini tutarak az guler, bazi bebeklerin yapisi 🤷🏼♀️
Canancann Pelin_Nil ay benim oğlumda öyle ya 7.5 aylık ve zorlaaaa bir iki kıkırdar o da hergün değil. Soğuk nevale diyorum ben ona 😬😂
Hanifeikranur Smsk_61 bebeğinizle çok çok konuşun . Bebeğim 2buçuk aylık doğduğundan beri hep konuşuruz . Sabah gözünü açar aşkam uyuyana kadar hep konuşuruz bazen o kadar konuşurum ki yanıma su alır boğazım kurur artık konuşmaktan 😅 oda çok güzel tepkiler veriyor çığlık atıyor bağırıyor uuuuu kığğğ kedi gibi miyavlıyor değişik sesler çıkartıyor 🥰 zamanla sizinki de olur
caglaras Smsk_61 doktorunuza danışın bence her türlü ama canınızı sıkmayın her bebek her insan farklı üzülmeyin zamanla olur
asz Smsk_61 kahkahadan bahsediyorsan daha var.bizim ki 5.ayına yaklaşmıştı ilk sesli güldüğünde .oyuncağı kavraması içinde erken canım.
GoGirl Smsk_61 oyuncaga uzanmasi tutmasi icin erken 4 aylikken ben eline tutturuyordum biraz tutabiliyodu kafanla gobegine gidi gidi yap onu severler gulumser ce e oyna bi kac kez ogrenince sever tepki verir
Smsk_61 GoGirl sureklj sımartırkrm falan gülüyorum kahkaha atıyorum kızım sadece agzını acıyor gozlerı kısılıypt hanı mutlu oluyor ama gulme sesı olmuyor normal mi
Blge28 Smsk_61 hiç ses çıkarmıyor mu mızmızlanma dahi olsa auuuu ııııı diye. Birde mutluluk mimikleri derken nasıl bir yüz ifadesi oluyor?
GoGirl Smsk_61 normal bence benim yegenimde oleydi hic kikirdayarak kahkaha atmadi bebekken her bebek atar dimi yok 5 yasinda simdi cin gibi hepimizi suya goturup susuz getiriyor
C-Eskici Bol bol kitap okumanı ve konuşmanı tavsiye ederim. Kızımı her gün yanıma yatırıp çocuk kitapları okuyorum, resimleri göstererek anlatıyorum. Bir de sürekli konuşuyorum. Kızım dört buçuk aylık ve iki buçuk, üç aylıkken kahkaha atarak gülmeye başladı.