Nilinannesiii 2 bucuk aylik kafamda huni takmaya az kaldi son nokta acaba dis mi cikarma belurtileri erken diye düşünüyorum. Surekli aglama salya akma eli agza alip emme ve beni cok az emmesi.. baska bisey aklima gelmiyo artik😢
Azizeguney Nilinannesiii canım onlar çok normal atak vesaire eli ağzında çünkü keşfediyor salyası akıyor çünkü henüz ağzını kontrol edemiyor diş için çok erken
Firstbaby Nilinannesiii bizde yaşadık aynı şeyi 2,5 ayllıkken başladı huzursuzluk salya elini agzına sokma. 6 aylığız hala diş yok 🤣 hergün ha geldi ha gelecek diye bekledik ama daha bişey yok
esmerayes Nilinannesiii benim oglumda tam 2 aylikken boyle yapmisti 3. aya bir hafta kala bi baktik dis cikmis erken diye dusunmemek lazim
Nilinannesiii Azizeguney belirtiler 2 3 ay onesine kadar gozukebiliyomus.Cok huzursuz meme reddi var sut var 2 dk emiyor bsgiriyo belki dedim dis midir diye
Nilinannesiii Snnrdrn ben dune kadar herseyi dusundugumu saniyodum bugun aklima geldi huzursuz gogusu isrma parmak emme memeyi istememe istesede 2 dk emip aglama sizdede istahsizlik var mi
Tuba Nilinannesiii Benimki de 2,5 aylık ve aynı belirtiler var. Hem atak haftasındalar hemde ellerini keşfettikler için elleri ağızlarında. Onun dışında salya da bu aylarda geliyor hep gayet normal bir durum, diş değil yani🙏🏽
Nilinannesiii Tuba biliyorum atak kesof falan ama asiri huzursuz gogusumu isiryo emerkn ve 2 dk emiyo sadece saat basi emzirmeye calisiyorum keyifsizse hic almiyo bile
caglaras Biz 2 ay 22 günlüğüz 2 gündür aşırı huysuz sinirleniyor her şeye hiçbir şeyden mutlu olmuyor sürekli uyumak istiyor ama uyumuyor böyle eli kolu ayrı oynuyor neden oluyor ben de anlamıyorum
caglaras Nilinannesiii şöyle normalde memeyi görünce hemen yapışırdı. Şimdi sürekli huysuz daha nazlı alıyor bir de bazen çok sinirli oluyor sinir krizi gibi o zaman zor alıyor memeyi ama aldı mı sakinleyip emiyor normal. Sizinkinin eli kolu bacakları bir tuhaf oynuyor mu?
Nilinannesiii Tuba ne ypicaz peki boyle zorla saat basi 1 dk emiyo mama versem yer ama vermicem sutum var