Tugce26 Ben 5 gün önce sezeryan oldum dikiş yerlerim beni cok zorluyor yataktan kalkamıyorum acaba bu durum ne kadar surede duzelir acaba cocugumu kalkıp besiginden zor alıyorum 😔
Yagmurbusra Tugce26 kuzum daha yaran çok taze hatta acılar geçtikten sonra da sanki hissizlik olacak o yerde değişik bir şey yani ama acı vermeyen zamanla Oda geçecek biraz sabret güzel anne ❤️
Deletedmom4018 Tugce26 10 güne toplanıyorsun bende 1 ay 8 gün önce oldum şuan sadece şiddetli bel ağrım var spinal olan yerim😔
Ebrudgdvrn Deletedmom4018 doktorum bana spinal anestezide bel ve baş ağrısı çekersin demişti ben epidural oldum hiç bir sıkıntım olmadı allaha şükür. dikişiniz nasıl kızlar belli oluyor mu sizinkiler
Cigdem07 Tugce26 Bende sezeryan oldum 1 yıl olacak bu ay hiç öyle bi ağrı yaşamadım ne kadar hareket o kadar iyi. 1 haftaya toparlarsın
Berraknaz Tugce26 evin içerisinde bol bol yürümeye çalış ve bol bol su tüket yürüyüş vok önemli ben 4. Gunde ayaklanmistim her işimi kendim yapmaya başlamıştım eşin koluna girsin yavaş yavaş da olsa yürü canım
Tugce26 Berraknaz yuruyebiliyorum ameliyattan ciktigim gun yurudum ertesi gun kendi islerimi yapabildim fakat yataga yattimda kalkarken dikislerim patlicak gibi oluyor 😫
Denizbera Benimde bugün 20 gün oluyor sezeryan olalı..evet ilk haftaya göre daha iyiyim ama hala acimmvar sizlamam var ..göbeğim sarktı yürürken acı veriyor çok dayanılmaz.degil ama sanırım benim iyileşme.surem uzun sürecek …😔😔😔😔
Gulsumhayal Tugce26 20 gün oldu sezeryan olalı ben ilk günden bol bol yürüdüm ve su içtim onun çok büyük avantajı oluyor canım muhtemelen bi kaç güne daha çok hafifler ağrıların ama bolca hareket etmeye çalış ben sürekli ayaktaydım başka türlü geçmiyor
Yenidennn Tugce26 ay benimde öyleydi tekrar yırtınıyor sanıyordum bende öyle bi acıydı yanıyordu. Geçti şükür 5 buçuk ay oldu, bi an önce atlatman dileğimle🌸
Deletedmom4018 Tugce26 hadi ya 😐 benim çok kötü ya😔 aşırı bel ağrısı çekiyorum dayanamıyorum dr gidicem ama bebekle nasıl gidim virüs var🙄
patitoo Tugce26 canım geçmiş olsun öncelikle ben sadece dümdüz yatabiliyordum , bir hafta sonra tamamen geçmişti ve kambur yürüyordum resmen Allah yardımcın olsun
Berraknaz Tugce26 çok geçmiş olsun🙏 ama daha çok yeni bir haftaya hafifler mutlaka, ağrı kesici vermedimi doktorun