bayb_buglem Bebeginizin sag kalcasi 58 imis ve doktorumuz pelvik bandaji kullanmamizi soyledi ve kullaniyoruz ama bebegim 4 bucuk aylik ve hareketliydi takamamizi istemiyor surekli agliyor. Çok zor. Bu durumda olupta kalcasi duzelenoldumu. Bebegini gordukce cok üzülüyorum
Seherliva29 bayb_buglem nereye götürdünüz bebeğinizi kızımda da vardı açıları 57 idi 2 aylık iken 2 ay 3 çift bez bağladım bezini kalınlaştırdım frejka aparatı önerdi bize doktor ama kullanmadık zor anlar yaşattı kızım çıkrattık bacağının arasını sürekli açık tutduk ve kalın bez kullandım 3 tane sonra 3 ayda düzeldi 60 ulaştı açıları tip A2 olarak geçiyor bizimkiler sadece dikkat et dedi daha geliştiği için dedi şuan 4 aylık 6 ay kontrolü var
Nisam3553 bayb_buglem Ne yap ne et hiçbir şekilde çıkarma aparatı. Benim kızımda 4 aylıkken takıldı çok hareketliydi ama alıştı. Bir ay sonra ki kontrolumuzde düzelmişti. Bizim her iki bacakta 58 idi. Bandaji sadece duş alırken cikaricaksin yoksa kolay kolay düzelmez
Hanifeikranur Seherliva29 bizimdir tip2A sol bacak , ama doktor birşey demedi birdaki ay birdaha bakalım dedi sadece . Ben araştırdım şuan çift bez takıyorum birdaki kontrole kadar ,çift bez ne kadar sürede etkili oldu sizde birde düzelince tekrar oluyormuymuş
bayb_buglem Nisam3553 ana altını degistrmek istiyor mecbur bekletiyorum elimden geldigi kdar ama sok cikar ypiyirz .
Nisam3553 bayb_buglem Bize doktor kesinlikle cikarmicaksin demişti ben altını alırken bile çıkarmadım çok zor oluyor ama yapicak bişey yok
Hanifeikranur bayb_buglem bizimde öyle ama birşey demedi ya bazı şeyler için geç mi kalıyorum acaba , her ihtimale karşı çift bez kullanıyorum şuanda
Nisam3553 bayb_buglem Aman ihmal etmeyin bir iki güne alisiyorlar aglasada yapicak bişey yok onun iyiliği için . Bir ay sonra bizim olculerimiz 68 oldu Tez zamanda iyileşsin yavrunuz inşallah
Seherliva29 Hanifeikranur 2 ay kadar taktık molfix bez aldım onlar daha kalın diye 2 bezin arasına bir bez daha katlayın bacağın arasına katın 2 ci bezi öyle bağlayın ben öyle bağladım faydasını gördüm bu formda bi bayan söylemişti. Sağolsun çok faydası oldu
bayb_buglem Hanifeikranur bence bi dokyrla kalmayin ve beklemeyin hemn yrin baska ortopediye gdin. Bizde hep bekledigimiz icin gec kaldık ne kadar erkn o kdar iyi
bayb_buglem bayb_buglem biz cift bez kullndik ama ortopediciler kesinlikle onermiyo. Birde kundagi. Hep bacaklari acik yatrdim .ama suan biz bandaj kullaniyoruz bevegim hareketlendi simdi bndajda hreketini kısıtladı .inanin cok zor surekli agliyo
Hanifeikranur Seherliva29 evet onuda gördüm forumda yazmıştı biri . Ayağının ortasına bez koyuyordum birleştirmesin diye ama kalkıp baktığımda itmişti bezi . Ortasına bez koyunca yanlardan sıktı bende büyük numara aldım bu sefer
Seherliva29 Hanifeikranur bir numara büyük olsun bez ben öyle yaptım biz de çok kayma yapması emzirirken bacağının arasına yastık kattım hep
bayb_buglem Seherliva29 cift bezde kullandim ilkte 56 idi en son olcturdugumde 58 oldu . Ama ins duzelir .alciya alirlar diye cok korkuyorum. Kahrimdan ölürüm
Hanifeikranur Seherliva29 yarın inşallah bezin içine kumaş filan katlayıp arasına koyacağım ayrık dursun böyle hiç ayrık durmuyor gibime geliyor inşallah faydası olur 18’inde birdaha çekip bakacak