Mrtnur 1 aylık bebegim var ve sürekli mukuslu kaka yapıyor tesadüfen burdaki yazılardan okudum her hangi bi tehlikesi varmı pek anlayamadım normal degilmi bu sarı ve sümüksü oluyor
AsilDorukAnnesi Mrtnur benimde oğlum 3 aylık sık sık mukuslu kaka yapıyor kaka tahlili yaptırdık bişey çıkmadı ama bende tedirginim içim rahat etmedi bi türlü
Mervea Mrtnur mukuslu kaka yrdiklerinizden olabilir yanında başka şikayetleri yoksa korkulcak bir durum yok
Rumsaaa AsilDorukAnnesi bebeklere kaka tahlili yapılmaz. çünkü yapıldığında doğru çıkmaz dedi doktorum.
Kumrum34 AsilDorukAnnesi merhaba mukuslu kaka benım kızımda yapıyor 3 aylık gürültülü şekilde başka bir belirti yok sadece mama yiyor siz ozmn nasıl bir sonuca ulasdınız benide bilgilendrrirmisniz
AsilDorukAnnesi Rumsaaa nasıl yaniiii 😱😱😱 bizde rota virüsü falan çıktı hep kakadan 😳😳 kaka tahliliyle öğrenmiştik
Mrtnur ZeynepKarataTeytey yok her hangi baska bi durum bursn okuyunca bişeyler olurmu diye sormak istedim
IpekDulger Benimde bebeğimde var daha bugun doktora sordum kan yoksa senin yediklerinden kaynaklı olabilir dedi önemli olan kan olmaması
ZeynepKarataTeytey Mrtnur O zaman korkmayın hemen yediklerinizden de olur zaten süt alerjisi olan bebek huysuzlanırmış genelde gaz da olduğu için
Mrtnur AsilDorukAnnesi böyle durumlarda tek doktorla kalma eşim hastanede calısıyordu bi dönem sırf lara alabilmek in bi sürü tahlil öneriliyomus özellerde
Nilbet AsilDorukAnnesi bzde kaka tahlili yaptrdik 2 defa rota viriusu cikti 3 bucuk aylik bebegimiz siz nasil anladiniz acaba rota oldugunu belirtileri neydi sizin bebeginizde
AsilDorukAnnesi Mrtnur Araştırma hastanesinde yaptırdık biz tahlili. Çünkü bebeğim daha önce rota virüsü geçirdiği için yoğun bakımda yatmıştı
Mrtnur Elff bilmiyorum bende bazen pıtır pıtır oluyor bazen mukuslu anlamdım burdan görünce ciddi bişey mi diye sormak istedim
Mrtnur AsilDorukAnnesi onunlada alakaso vardır bence araştırmayssa dogrudur ama özellere tahlil konusunda ben pek güvenmiyorum ondan söyledim sana da
AsilDorukAnnesi Mrtnur aslında alerji uzmanına götürsek iyi olur bebiişleri ben normal olduğunu düşünmüyorum.
AsilDorukAnnesi Mrtnur canım senin belki mamadandır ozaman. İnternette mukus varsa bi sebebi vardır yazıyo ondan korktum ben
Mrtnur AsilDorukAnnesi her hangi baska belirtide olmazmı acaba ya ne bileyim arada oldgı için ben pek takılmamstm netten de herseyn sebbei var ne bilim
AsilDorukAnnesi Nilbet malesef bi belirti yoktu hastanede yatıyordu zaten bende refakatçisıydım kakada ishal vardı henüz 2 günlüktü bebeğim . Kaka tahlili istedim tesadüf öğrendik. Çok geçmiş olsun çabucak iyi olsun inşallah yavrunuz .