xbirisi İlk Pampers Pure kullandık . ilk açıldığında yoğun bir kokusu vardı , onun dışında memnunduk. Ama hem yaşadığım yerde bulunmuyor oluşundan dolayı hem de biraz pahalı olduğundan değiştirdik ve Sleepy Natural kullanmaya başladık. Pampers kadar iyi olmasa da fena sayılmaz.Hiç pişik yapmadı ama fena lastik izi oluyor ve bebeğim her kaka yaptığında neredeyse enseye kadar çıkıyor 🙄 Başka bez kullanmadığım için diğerlerini bilmiyorum . Molfix Pure₺Soft’a yapılan yorumlar gayet iyi. ikisinide kullananlar sizce nasıl ? karşılaştırma yapabilir misiniz? ( içeriğin temiz olması benim için en büyük tercih sebebi ) 4 ay 13 günlüğüz💐💐💐
Eminos xbirisi sleepy molfix kullaniyoeum kiloya gore takip edin bezi de takmadan once esnetin lastiklerinden 19 aylik hep ikisini kullaniyorum
Minnaktospik xbirisi postunuz ustte kalsin ☺ bizde 8 aydir sleepy kullaniyoruz ara sira olusan pisigi var bezden mi acaba diyerek ayni sekilde molfixe gecmeyi dusunuyordum. Bakalim kullanan annelerimiz vardir insallah 🙃
Ek-istanbul xbirisi ben neler denedim prima molfix en çok migrosun minies bezinden memnun kaldım 2 aydır onu kullanıyoruz sızdırma pişik hiç olmadı ve gece hiç alt değiştirmiyorum dopdolu oluyor bez ama sızdırmıyor
balmom xbirisi sleepy den memnundum ama aşırı iz yapıyor molfix kullanıyorum çok güzel bide bimin bezi de güzel
xbirisi Eminos ben kenar lastiklerini kesiyorum, bir nebze daha az iz yapıyor. sizce hangisi daha güzel?
Eminos xbirisi hepsi buradada trendyil indirim oldukca aldik stok yaptik simdilerde de bez fiyatlari yukselmis hic bez almiyoruz buyudugu icin numarasi degismiyor ben iki bezden de memnunum
xbirisi Minnaktospik teşekkür ederim 😊 bizim bir iki kez küçük kızarıklıklar oldu hemen purmama’nın acik durum merhemini sürdüm hemen geçti. o zamandan beri her bez değişiminde çok az pişik merhemi sürüyorum ve hiç olmadı . Acil durum merhemini şiddetle tavsiye ederim aklınızda bulunsun 🤗
xbirisi balmom çok teşekkür ederim 💐 ben kenar lastiklerini koparıyorum, o şekilde daha az iz yapıyor, dene istersen 🤗
NunuDudu @xbirisi ben sleepy de molfix de kullanıyorum kesinlikle molfix çok daha güzel fakat şu şekilde gece sürekli molfix kullanıyorum gündüz de ikisinden hangisi denk gelirse. Bir de goon var Premium soft serisi o da çok güzel doku olarak ve temiz içerikli
Minnaktospik xbirisi tavsiyeniz icin tesekkurler bakacagim kesinlikle 🤗 aslinda ek gidaya gecene kadar pisik sorunumuz yoktu ama sonradan olusmaya basladi uzun surmuyor ama kizarik gorunce ben hic rahat olmuyorum 😏
esra89 xbirisi 3 aylık olucaz sleepy kullanıyorum bu zamana kadar 2 kere filan çıktı kakası birdaha da hiç olmadı sadece lastik izi baya çıkıyor acaba acıyormu ki diye ondan tedirginim ama onun dışında gayet memnunum sabaha kadar duruyor ve sızdırmıyor 3 numara kullanıyorum
Deletedmom382 xbirisi sleepy bende 1 numara kullanmıştım ilk ay hep dışına taşıyordu sonra baktım 1 numara kilosuna uymasına rağmen küçük 1 numara büyüğünü aldım daha rahat oldu sleepy biraz ufak gibi kilosuna göre
Deletedmom382 xbirisi Bende şuan 3 numara kullanıyorum ilk ay bez kötü ondan heralde dedim değiştirdim ama umaga küçükmüş
annebusesi xbirisi molfix pure&soft uzun sire kullandık ama hayat kimyanın jendi satıl yaptıgı platformlardan aldıgım çoğu bez deterjan kokulu geldi. İade ettim iade olmuyor.inflrmr yaptılar haklısınız diyipvyine sorunlu gönderdiler vs 2 ay uğraştım. Ama mükemmel bir bez. Migrostab alınca koku sorunu yok ama beden bulmakta zorlanıyordum ve toplu alınca daga uyguna geliyordu neyse çok kızıp bıraktm sleepy natural dediğiniz gibi çok kesiyordu bacaklarını. Şimdi gündüz goon premium kullanıyorum buda harika bir bez geceleri prima aktif bebek takıyorum
xbirisi Minnaktospik herkese tavsiye ettiğim ürün 🤗 sarı kantaron yağı , balmumu ve damlasakızı. içeriği bu . ve satan kişi kendi yapıyor , bitkileri bile kendi topluyor. ve sadece pişikte değil, yanık, yara, çatlak vs. kullanılıyor 💐💐