Asminim Cümleten hayırlı akşamlar güzel Anneler, sorum şuki 6+8 aylık kızım var kahvaltıda siz ne veriyorsunuz bebeklere ve yumurtaya ne zaman basladiniz
NAZENDEM Asminim yumurtanın sarısı verilebilir 4 te biri kadar. ama beyazini bir yasindan sonra verin
Enda Asminim 6 aylıkken başladım ama biraz zor yediriyorum bi gün güzel yiyorsa bi gün yemiyor sarısını biraz su ile katılığını giderip veriyorum eğer senin sütün varsa sütünle katılığını gidert :)
OnurFundaGen Asminim bende bugun basladım doktor dedıki once sarısının sekızde biri kadar ıkıncı gün dörtte biri üçüncü gün yarısını dördüncü gün tamamını 6+2 yiz
Asminim [bilinmeyen] emin ol çok haklı canım, ben oğlumda doktorların her dediğini dinledim sonuç hep sorun yaşadım kizimda hiç dinlmicem bildiğim gibi yapcm dedim tabi bazı konular dışında öylede yapıyorum pismanlgm daha az oluyor
Asminim Enda öyle yaparım, aynen benim bebisde öyle bu gün güzel yedgni yarın yemyoo farklı tatlar arıyor her halde😀
Asminim OnurFundaGen 1 tane çocuk buyutmus bu ikinci ama sanki ilk defa anne olmuşum her şeyi unutmuşum😁
OnurFundaGen Asminim kıyamam bende bildiğimden değil hep bi hastalık yok alerjisi yok bilmem nesi derken doktor doktor geZmekten öğreniyorum benım ilk ama cok zormuş cocuk büyütmesi ama bi okdar da güzel💕💕💕
OnurFundaGen Asminim malesef bitmedi alerji doktoruna devam edıyoruz süt alerjisi yüzünden 😔😔 inşallah onuda atlatsak
Zeydbus [bilinmeyen] kesinlikle haklı 4+10 günlük bebeğim ve 4 aya girdiğimizden beri parmağı ile hep tattırdı annem eşim kaynanam ben ne kadar karşı çıksam da verdiler :) ama suan iyi ki vermişler diyorum doktora kalsa 6 aydan önce başlama diyecek :/ tadını alması için bende vermeye başladım mama ile besleniyoruz ki hala da mama yiyo ek gıda bizde öğün olmuyor hiç bir zaman ama yumurtanın yarısını yiyor (sarısı ) ,krem peynir yiyor köyden gelen pekmez vardı kendi mayaladığım yoğurda koyup içine bebe bisküvisi ezip veriyorum yiyor hatta brokoli karnabahar patates havuç haşlayıp çorba yaptım denedim onu bile yedi ...:)
Merveedd Asminim 3 gündür veriyorum yumurta sarısını rafadan karşıdan ağzını açarak bekliyor çok sevdi😂