ESMA111 -PembePanterMom şiişş demeyin öyle. Benimde canım aşırı istiyor ki zaten çok iradeli değilim. Ama yapmak lazım. 🤭🙊 bağımlılık yapıyor zaten. 🤭
Efekaganinannesi -PembePanterMom valla ben 52 yle hamile kaldım 85 i gördüm şuan 56 kiloyum ne diyet yaptım ne spor 9 ayda gitti emzirdim çok sık bide yiyemedim iştahım gitti bianda bebekte huysuz olunca bı şekilde gitti şuan sarktim ve spor yapmam lazım bakalım pazartesi inşallah 😏
usage -PembePanterMom emzirdikçe gidecek diyolar. Ben doğumdan sonra diyetisyen bi tanidikla konuştum geleyim diye. Gelme dedi 😀 daha çok erken bebeğinle güzelce ilgilen toparlan gelirsin acele etme dedi 😀
zeyno4646 ESMA111 merhaba yorumunuz dikkatimi çekti de benim de safra kesemde polip vardı sizin de var mıydı da ameliyat oldunuz şikayetiniz neydi çok geçmiş olsun 💗
ESMA111 zeyno4646 merhaba. Benim çamur gibi küçük taşlar vardı. Hamilelikten sonra belli oldu. 3 kez sarılık geçirip acillik oldum. En sonunda ameliyata razı oldum. 🙈🤭
usage -PembePanterMom ben 6 ayımız dolunca gitmeyi düşünüyorum. Aslında bebeğim azcik izin verse günde bi saat yürüyüş yapcam diyorum hep ama o kadar zamanım olsa uyumaya koşarım 🙈
Efekaganinannesi -PembePanterMom ya benim bı de diz kapaklarına kadar çatlak heryerim yırtıldı resmen bacaklarımda baya sarktı gobegimde öyle spor şart oldu 😏
Nilbebek12 -PembePanterMom 58 kilo ile evlendim. 65 kilo ile hamile kaldım . 82 kilo ile doğuma girdim . Bebeğim 3 aylık 80 kiloyum . Ben daha vahimim birde beni düşün ben doğum kilolarımdan hiç veremedim
Snmblt Herkes emzirdikce zayıflarsn diyor ben aksine doğum kiloma ulaştım. Gitmiyor. Psikolojim bozuldu artık 5 aydır gitmedi nasıl gidecek ya delircem
Kusursuzhata -PembePanterMom Çocuk ağlıyor. Ben ağlıyorum. Hastanelik oluyoruz. Annesi gazı var bişeyi yok diyorlar geri eve… Çocuk ağlıyor. Ben ağlıyorum. Hastanelik oluyoruz. Annesi gazı var bişeyi yok diyorlar geri eve… 😁 Günlük egzersiz ve diyet programım bu şekilde