-PembePanterMom 68 kg ile evlendim 75 ile hamile kaldım ve 89 kg ile doğuma girdim doğumdan 2 hafta sonra 74 e düşmüştüm ama şimdi geri alıyorum hepsini 78 oldum bile ne yapacağım ben ?
Ssultannn -PembePanterMom valla bende 58 ile evlendim 60 la hamile kaldım 83 le doğuma girdim kızım 7 aylık 67 kiloyum 😞 7 kilo versem ah ahh Allahtan boy varda ordan biraz yırtıyorum 🤣
Kusursuzhata 45 le evlendim 55le hamile kaldım 69 la doğum yaptım şu an 3 bucuk aylık bebem. 52 kiloyum.. Sırrım mı? 😁 Kolik kucaktan inmeyen bir bebeğe sahibim 😁😁
Kusursuzhata -PembePanterMom Çocuk ağlıyor. Ben ağlıyorum. Hastanelik oluyoruz. Annesi gazı var bişeyi yok diyorlar geri eve… Çocuk ağlıyor. Ben ağlıyorum. Hastanelik oluyoruz. Annesi gazı var bişeyi yok diyorlar geri eve… 😁 Günlük egzersiz ve diyet programım bu şekilde
1Dost -PembePanterMom iki hamilelik sonucu tartıda en fazla 82 gördüm…. spor diyet azim 72 kg oldum son 7 kg kaldı isteyince oluyor gerçekten suan bile cok acım kendimi tutuyorum yememek icin dün akşam börek filan yedim o yüzden bugun denge yaptım
-PembePanterMom 1Dost cidden azimle veririm ama inanın tutamıyorum kendimi emzirdiğim için mi çabuk acıkıyorum anlamıyorum
ikiprensannesii2 -PembePanterMom Bende sizin gibiyim ama emziriyoruz yapacak bi şey yok 🤷🏼♀️ Ben ilk başlarda yemezdim baktım sütüm olmuyo şimdi yiyorum mecbur ee haliyle alıyoruz da bebeğiniz ek gıdaya geçince diyete başlayabilirsiniz şimdilik bence bi şey yapmayın
usage -PembePanterMom 55 le hamile kaldım 75 le doğum yaptım şimdi 63 üm. Bebeğim daha 3 aylık olcak ama beni şimdiden gitmez mi bu 8 kilo korkusu sardı
usage -PembePanterMom emzirdikçe gidecek diyolar. Ben doğumdan sonra diyetisyen bi tanidikla konuştum geleyim diye. Gelme dedi 😀 daha çok erken bebeğinle güzelce ilgilen toparlan gelirsin acele etme dedi 😀
ESMA111 -PembePanterMom valla şuan ben de 79 kiloyum. 84le hamile kalmıştım. 84e düştüm doğumdan bi sire sonra. Şimdi ameliyat oldum. Bu vesile ile tekrar başladım. 79 a düştüm. Kaldım bikaç gündür 🤪 78i görsem motive olucam. Ha gayret deyip başlayın😁
ESMA111 -PembePanterMom safra kesesi ameliyatı oldum. Zor bi ameliyat sonrası da zor yani. Herşey dokunuyordu. O vesile ile başladım. Şekersiz 11.günüm. İnşallah devam edebilirim böyle. Siz de başlayın bismillah deyip. Ertesi gün - görünce mutlu olucaksınız unutmayın🥰
zeyno4646 ESMA111 merhaba yorumunuz dikkatimi çekti de benim de safra kesemde polip vardı sizin de var mıydı da ameliyat oldunuz şikayetiniz neydi çok geçmiş olsun 💗