serebro Oğlum 6 ay 7 günlük. 0-6 emzik kullanıyor. 6-18 aya ne zaman geçilmeli alıyorsa şimdiden geçmek doğru mu yada 0 6 ay kullanması bir sıkıntı yaratır mi
Deletedmom11 serebro bir boy büyük emziği alıp denemeniz lazım ☺️ Bebek uyum sağlayana kadar eski emzikle devam edin. Bazı bebeklerin ağzı geniş oluyor daha erken bile geçiyorlar bazıları 9. Ayına kadar bile kabul etmiyor
Defne_cicegim serebro benim kızım yaşına girdi ama hala avent ultra soft 0-6 kullanıyoruz çünkü diğeri çok büyük kocaman çocuğun ağzına sığmıyor
Bendeanneoldum serebro 1 yaşına kadar 0-6 emdi 6-18 e hiç geçmedi sürekli denedim ama ağzına büyük geldi hep öğürcedi ztn sadece uyurken alıyodu o yüzden 0-6yla devam ettim
delibirhatun serebro biz 06 ayı 7 buçuk aynen değiştirdik sorun olmadı aldı ama hala eskileride kullanıyor
serebro Deletedmom11 zaten çok emzik kullanan bir bebek değil uykuya geçişte. Aldım emzik yarın deneyeceğim bakalım. Sevmediğini nasıl anlarım
serebro Defne_cicegim evet yeğenim de öyle 13.5 aylık hala geçememişler. Bende aldım deneyeceğim bakalım. Kabul etmediğini nasıl anladiniz
Defne_cicegim serebro ağzına büyük geldi sığmadı yani inan öyle büyük ki kocaman ben ağzıma alsam bana olur saçma bi büyüklükte yapmışlar tatlım
delibirhatun serebro valla bende hep emzik tutmayan görüyorum bizimki hemen tutmuştu 🤷♀️ bence geçer ya aynı marka alın ama
serebro delibirhatun aslında satın almadım şuan weebaby kullanıyor. Arkadaşım avent verdi 2li ya birini denemiş almayınca denemedigini bana verdi. Almaz mi ki farklı marka