Aras_Cansu28 minik_koalam canım bende normal deterjan ve yumuşatıcı koyuyorum tülün üstüne de 3 yemek kaşığı toz şeker ve bulaşık makinesi tableti koyuyorum
minik_koalam Aras_Cansu28 bu sefer her şeyi karıştırıp koycam perdenin üstüne 😅😅bakalım nasıl çıkacak perdeler 😂😂
Elifhifa minik_koalam makinenin içine çeyrek beyaz kalıp kesip koyun bembeyaz oluyo. Birde çok tozlu kirliyse ön yıkama yapıyorum önce
Minikpandalarinannesi minik_koalam farketmez canım makına tabketlerı daha temız yapıyor ama finsh ise onda kırmızı topcuk var onu cıkarman lazım renk veriyo bilgin olsun
Mom9 minik_koalam bana öyle şeyler saçma geliyo zamanında şekeri denedim. Şimdi ki yıkadığımdan hiç bi farkı yok. Bence makineye böyle şeyler zararlı
minik_koalam Mom9 ben daha önce deterjan dışında hiçbir şey kullanmadım ama istediğim beyazlıkta olmadı hiçbir zaman. Bu sefer faeklı bir yol deniyeyim bakalım nasıl olacak
Simiyy minik_koalam beni tatmin edecek şekilde oluyor ama biraz takıntılı gibi gördüm seni beyazlık konusunda sanki seni tatmin etmez gibi geldi 😂 yinede insan deneye deneye buluyor gönlüne göre olanı bak istersen
minik_koalam Simiyy😅aynen biraz öyleyim perdeler konusunda. Sanki ne zaman yıkasam hep aynı gibi geliyor bana. Tabi deterjan dışında hiçbir şey kullanmadım şimdiye kadar bakalım bu sefer inşaallah gönlüme göre olur
Damladamla1 minik_koalam kullandığın deterjan fark etmez perdelerin içine bulaşık makinesi tableti at canım bembeyaz oluyor
minik_koalam Deletedmom5284 sodayı deterjan gözüne mi yoksa perdelerin üstüne mi koyuyorsunuz. Bide deterjan hangisi kullanıyorsunuz
Aras_Cansu28 minik_koalam 🤣🤣🤣valla ben tül beyazlatıcı kullanıyor dum annem tavsiye etti beğendim işe yarıyormus cidden
minik_koalam Elifhifa bakalım diğer şeyleri de deneye deneye bir yöntem bulcam artık kendime. Teşekkür ederim