Eslemiray Güzel anneler 5 aylık bebek için astronot tulum mu yoksa mont mu önerirsiniz tam kışa 6-7 aylık olacak
Mucizebebegim8 Eslemiray ben ikisini de aldım 11 aylık ama astronot bebek arabasıyla yakın mesafe çıkarsam diye mont kanguru da yada araba da oto koltugu nda giymesi için
araskuzumm0918 Eslemiray astronot kullanmıştım bizimde kışa denk gelmişti o zamanlar ,daha sıcak tutar ,yukarı toplanmaz
Sevvaldal Eslemiray geçen sene benim bebeğim de o aylardaydı. Astronot daha kullanışlı geldi bana. Bacak ve ayaklarını da koruyor. Yanlız birkaç beden büyük alın derim.
Nur3452 araskuzumm0918 peki nerden almıştınız. Ben şuan araştırıyorum hiç içime sinen olmadı, o kadar kötüler ki buna rağmen çok pahalılar. Güzel olsa da pahalı olsa içim yanmayacak 😑
Eslemiray Sevvaldal peki kucakta taşırken zorluk olmuyor mu yada daralıyor mu çocuk o düşündürüyor biraz
Liyosunannesi Eslemiray astronot daha kullanıslı aslında ama zaten hastane yada acil bişey dışında pek dışarı çıkmadığımız için çok az giyebildi. Ama astronot mu normal mi derseniz astronot daha kullanıslı.
Kvrckanne Eslemiray o aylarda astronot tulum çok kullanışlı oluyor. Ben kızım da kullanmıştım. Aman sağı açıldı aman solu açıldı derdi yok 😄
Mihrimah61 Eslemiray ben astronotla hiç rahat etmedim hediye gelmişti. Hm den mont almıştım çok memnun kaldım. Zaten dışarda ne kadar vakit geçirecek hemen arabaya yada eve giriyoduk
MinikEla Eslemiray Benimde kızım 6 aylık astronot almayı düşünüyodum ama mont hediye geldi onu kullanırım ne kadar dışarı çıkıcaz ki zaten
Aryemus_3 Eslemiray Ben ikisini de almayacam uyku tulumu aldım peluş zaten heryere arabayla seneye de mont alırım artık
UraSsmom Eslemiray Eşim mont almış bende değiştirmedim tulum düşünüyordum aslında ama, mont daha rahat geldi sonra sonuçta arabaya binince çıkarmak gerekiyor pişer yoksa çocuk, ama araba yoksa tulum daha iyi.
ElifAlmila55 Eslemiray benim bebeğim haftaya 6 aylık ben şimdilik içi yünlü astronot aldım. Ben tulum giydirmeyi çok seviyorum. Mont giydirsem hep bacakalro veya karnı üşürmüş gibi geliyo 👍
Mom104 Eslemiray Geçen sene kızım 5 aylıktı astronot aldığım bizim hanım sıcağı hiç sevmiyor giydirince çığlık çığlığa kalıyordu sonra hafif uzun bir mont almıştım popişini kapatacak uzunlukta onu çok rahat severek kullandı bu sene yine normal yarım mont aldım Babymall den 🌺