Nur3452 Aselduru88 çok normal kendini, çevresini keşfediyor. Benim kızım da 2 ay 5 günlükken başladı izlemeye. Şuan tam 3 aylık ve parmağını,ellerini emiyor, sürekli çevresini izliyor ☺️
Lidya-t Canım tabiki normal ellerini keşfediyor. Bu uygulamadaki bu ayda yaşanacakları okursanız tam da bundan bahsediyor
Melisdalli O sıralarda ellerini keşfediyor çok normal biraz zaman geçsin yavaş yavaş ağzına götürücek sen yaklaşınca senin yüzünü elleyip mıncırıcak biz 4 ay 16 günlüğüz bizimki yapıyor
210796 burda kotu ne ola bikirki?oglum 13 aylik 2 ay oncesine kadsr dikkstle eline bakar sonra oynatirdu el ini el cirpardu.simdide ayak parmaklarina merak sardi
zeynep_krktk Aselduru88 Çok normal keşif zamanı benim oğlum 15 aylık arada eline evire çevire bakar 😂
Merve_hiranur Aselduru88 kendını keşfetme ayı benım kızımde 2 aylık 8 günlük ellerı sureklı agzında ellerınıı ızlıyor ve ben bu konuları cok araştırıyorum bu ay kendını keşfetme ayı korkma normal o
Bsecill Aselduru88 e ellerini keşfediyor sonra ayaklara geçecek onları ağzına götürecek çok komik görümecek tabi ki normal
Minikbirkalp Çok normal çünkü ellerini keşfediyor benimde 2.16 günlük oğlum var biz izlemiyoruz yiyoruz hep ağzında eli bazen diğer eliyle alttan destekliyor öyle tatlı emiyor ki bitiyorum o an bide sinirleniyor meme sanıyor galiba emdikçe bakıyor birşey yok basıyor yaygarayı 😂😂