Alpinannesi1 Kızlar ne olur bana bi çözüm yolu söyleyin saçlarım avuç avuç dökülüyor resmen kel kaldım artık😔😔😔😔o kadar psikolojim bozuldu ki Artık ne olur önerileriniz varsa söyleyin
Perissmom Alpinannesi1 ben de aynı durumdayım hiç bir şey fayda etmiyor, yalnız değilsiniz onu söyleyebilirim ama her yer saç evde 🙋🏻♀️ Misafirliğe gidiyorum oraları da saç yapıp geliyorum 🤷🏻♀️
Alpinannesi1 Hkgi bebeğim 6 aylık canım hamilelikte dökülme falan yoktu kan ilacı d vitamini kullandığım için heralde ama şimdi akıyo korkunç bi halde saçlarım 😢
BabyLinda Hkgi moralinizi bozmayayım ama 7.5 aylık kızım benim saçlar hala dökülüyor. İnşallah sizinkiler dökülmez durur
Hkgi Perissmom ay aynı bensiniz 🤦🏻♀️ Bazen utanıp elimle toplayıp pantolonuma soluyorum çöpe atmaktan yorulup
Alpinannesi1 AtaVeAnnesii Duş almak eşimin Yanında başörtümü açmak misafirliğe gitmek hiçbirini istemiyorum o derece kötü hissediyorum kendimi 😭
Busraae Alpinannesi1 kuaför bi arkadasım sac kremi ve şampuan önermişti aldım bunlarla saça keratin bakımı da yapmıs oluyordum 2 haftada geçmişti saç dökülmem ve bidaha hiç dökülmedi Aslihannn
Busraae Alpinannesi1 4aylıkken dökülmeye baslamıstı 1 hafta acayip döküldü arkasıma sorunca o önerdi hemen aldım denedim tavsiye ederim
Busraae Aslihannn https://www.google.com/search?q=saç+ha+şampuan+ve+saç+kremi&client=ms-android-huawei-rev1&prmd=sniv&sxsrf=ALeKk03YVkDaKxRLX6izAnTQP9Pwn0vIEg:1604091830735&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjk84fem93sAhWmlosKHR6dARkQ_AUoA3oECAIQAw&biw=360&bih=654&dpr=3#imgrc=CGSwdfMu5GGuXM bu şampuan siyah olan
Busraae Aslihannn 2 hafta önce saç kremini sürüp yarım saat bekleyip duşa girince arkasından şampuanladım. Diger 2 haftada da önce şampuan sürüp ardından saç kremi kullandım. Baya da gidiyor ürünler benim 3 ay oldu bitmek üzere