Senemmm11 Smyye30 benim oğlum hiç bırakmadı. Hiç sıkıntıya gelemiyor kundak yaptığım anda uyanıp ağlıyordu hiç yapmadım
Smyye30 ikipasa_annesi Anladım canım benimki daha 3 aylık da merak ettim benimki bazen sarmadan uyuyabiliyor ama hep sarıyorum
smile56 ikipasa_annesi bnmki 3aylık hep sıçrayarak uyandırıyo kendini elleriyle kafasına vuruyor. Bana 3aydan sonra kumdak yapmayı bırak demişlerdi o yüzden yapmıyordum ben bi sakıncası yok yani cok hareket ediyor çünkü
meron2015 ikipasa_annesi 1 yaşından sonra kendi mi bıraktı bizde 8 aylıgız hala Kundaklı uyuyor kundajsız en fazla 10 dk uyuyor uyuyamıyor kundaksız
Smyye30 Elif-meva aynen benimkide öyle sıçrıyo bazen eli hareket ediyo uyanıyo bazende kollarını çıkarıyorum uyuyor
Azsekerlikahve Efeninannesiii02 benmkide öyle. Aşırı hareketli ama zorlada olsa yapıyorum. Gece uykusu öyle daha verimli geçiyo
Efeninannesiii02 Smyye30 10 gün yoğun bakım da kaldı eve getirdiğinizde sardım ama sürekli ağlıyordu uyumuyordu kundağı actigim zaman ise hemen uyuyordu