Benim de en büyük hatam ve pişmanlığım göz yummak oldu zaten. Ne bilelim işte
belki çocuk sakinleşir diye düşündüm.. sonra sünnet başladı. ve Adam sinirli sinirli konuşmaya başladı. hemşireye kızıyor filan. artık sünnet başlayınca ne diyeceksin...
sünnet esnasında biz çocuğu sakinleştirmek için "bitti az kaldı vs. diyoruz. " adam bitmez bu sünnet " diyor ya!.... vallahi halen canım sıkkın. tepki verecektim ama dediğim gibi artık başladı bi kere sünnet ..
Çocuğumuz " ayağım acıyor" diyor, ben de" ayağını acıtmadan bastırın " dedim. doktor " biliyorsan sen bastır " dedi ya.. böyle bi yaklaşım mı olur insanlara ! böyle doktor anlayışımı olur !?...
vallahi aklıma geldikçe canım sıkılıyor. resmen basiretim bağlandı orda.
AYRICA, oraya bi playstation(oyun konsolu) koymuşlar. açmasını doğru düzgün bilen biri de yok...
ÖNCE çocuğu sakinleştirecek filan zannettim. çocuğu sakinşletirmeden hatta çocuğu iyice gererek direk başladı adam. insan çocuğu bi sakinleştirir önce.. .. YANİ kısacası çocuklara yaklaşımları çok AMATÖRCE. O yüzden 3-5 yaş arası çocuğu olanlara KESİNLİKLE tavsiye etmiyorum.. tahminime göre de memnun olanlar ya bebek yaşta yaptıranlar yada 7 yaş üzeri yaptıranlar sanırım....
biz de tavsiye üzerine gittik ama acayip pişmanım.kelimelerle anlatamam.. resmen çocuğumuzu rezil ettik. resmen işkence çektirdik. aklımdan kolay kolay çıkmaz artık bu olay..
VE 3-5 yaşında çocuğunu sünnet yaptıracaklara TAVSİYEM :gidin bu işi PROFOSYENEL yapanlara yaptırın.. Bunlar gerçekten çok AMATÖR...