Tatlisannedilekk Beren94 25günlüğüz benim oğlumda gece uyuyor gündüz hiç uyumuyor, herkes kırkı çıksın değişir diyor inşallah sakinleşir hayırlısıyla🙏🏻
Aysukk Beren94 iki aya duzeldi benimki 40gun saydım bitti e bu düzelmedi diye bunalıma girdim 😂 hokuspokus olmuyor malesef bazen daha erken bazen daha gec düzeliyor🤷🏻♀️
Seldademir Beren94 benim de bebeğim uyumuyordı resmen sabaha kadar ayaktaydım. 2 aylık olunca uykusu falan düzene girdi gaz problemini de atlamıştık çok şükür bugün misal 11 de uyudu öğlen 3 gibi uyandı 😁 merak etme düzelcek az sabır
Hanifeikranur Beren94 evet düzeliyor yani sana bağlı mesela saat akşam 8 oldu mu yatağına yatır gerekirse iki saaat sürsün uyutması kaldırma uyut .gün geçtikçe artık belli saati olacak o saatte uyuyacak . Geceyi hal ettikte gündüzü hal edemedim hala 2aylığız
Yenianne135 Beren94 valla canım benim bebeğimde nerdeyse 5 aylık kırkından önce nasıldıysa kırkından sonra da aynı kaldı.
mervedmr Beren94 40ına kadar her şey cok güzeldi, emerdi uyurdu sürekli. Tam 40ı dolduğu gün sabah 7den gece 1e kadar uyumadı. Sonrada uykusuz gündüz ve geceler başladı.
Sevimliannee Beren94 düzelen düzeliyo düzelmeyen düzelmiyo canım☺️☺️ Oglum 5 yasında 3 aylık kızım var kızım oglumdan daha az kalkar geceleri düşün 5 senedir gece deliksiz uyku uyumadım sayamıyorum 3 aylık kızım daha az kalkıyo düşün
Beren94 Sevimliannee Allah yardımcın olsun canım eşim bir de daha 1.si 1 aylık olmadan 2.yapalım diyor Allah olmayana versin ne diyim
Minikbirkalp Kız yok inanma onlara benim oğlum daha bi huysuzlandı 40 indan sonra hala da düzene girmiş değiliz
Hcreymen Beren94 benim hamileligimde hep sakin ve rahattı cnm hatta bebeğim falan o kadar rahattiki öyle uyumamalar tekmeler aşırı sancılar falan olmadı gayet rahat ve sakin di alakası yok yani bence