Balkizlarim HappyKids Allah bidaha yaşatmasın çok zor 3 kızımla korktum bian hemen korunmalı yere geçtik
Deletedmom_50 Depremin merkezi izmir’deyiz. Yaklaşık 1 dakika sürdü ve çok çok şiddetliydi. 7 şiddetindeymiş. Evde güvenli bölgeye çöktük ama şiddetini artırmaya devam edince hemen bahçeye çıktık. Çoraplarımla çıkabildim, ayakkabı bile gelmedi elime. Korkunçtu.
karabocuk Deletedmom_50 bende izmir göztepedeyim. Kendime kahve yapacaktim. Oglum allah tarafindan huysuzluk etti durmadi kanguruyla önüme bagladim o sekilde kahve yapmaya gittim oglumla. O an bir basladi buyuk bir ugultu tak tak gurultu ile. Coraplarimla direk sokaga kostum. Rabbime sukurler olsun ki oglum kanguruda ustumdeydi. Allahim kimseye yasatmasin bebekle sokakta nereye kadar su an evdeyiz ama uyuyamiyoruz psikolojimiz bozuldu nöbet tutuyoruz esimle acil canta hazirladik kacmak icin. Cunku devamli sallanmaya devam ediyoruz``
Bulutsmoms Deletedmom_50 hemde cok korkunctu ilk defa böyle bişey yasıyorum cocuklsrım cok küçük birii 2 yasında biri 3 aylık esımle aldıgımız gibi fırladık sokaga bütün herkes cıktı aksama dogru ates yaktık elektrikler yoktu cocuklar üşümesin dedik
Minikbirkalp Hisseden herkese çok geçmiş olsun ben hiç birsey hissetmedim esimin ananesiyle aynı binada yız o hissetmiş yanıma geldi ben hareket halindeydim o yüzden hissetmedim galiba
Happygirl8 SeverusSnape kardeşim küçükçekmecede onlar hissetmiş baya uzun sürdü dışarı çıktık dedi 😐Allah herkezi korusun
SeverusSnape Happygirl8 iyi ki ben hissetmedim aklımı yitirirdim… 99 depremini yaşadığım için çok korkuyorum deprem haberlerinden.
Deletedmom368 HappyKids Hiç hissetmedim ya istanbuldayım allahım korusun yıkılan binalar varmış Bornova ve bayraklıda 😥
Mom567 HappyKids ay bizde 10. Kattan sallandık hiç hissetmedim kardeşim geldi söyledi abla deprem oluyor diye
MiracAlpinveUmutunAnnesi Deletedmom11 aslında izmirde oldu ama Istanbul manisa uşakda hissedilmiş cok kötüydü halen kendime gelemedim ya
Deletedmom11 @Deletedmom74 izmirde hissedilmil kuzucum sende durum nedir? İyimisin? Bir sıkıntınız yok inşallah. Çevrenizde etkilenenler varmı