HappyKids Öncelikle tüm annelerimize çok geçmiş olsun.🙏 Umarım herkes iyidir. Buradan haberleşelim lütfen.🙏
Vanilya HappyKids Dışardayız akrabalara ulaşmaya çalışıyoruz çok kötüydü. Allah korudu. Herkesin yardımcısı olsuna ellerim titriyor
VERA19 HappyKids Hisseden herkese çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun🙏🏻 Kimsede bişey yoktur inşallah
Pelin55 hayalperestbirealist cok gecmis olsun ailemde istanbulda arnavutkoyde de fazla hissettik diyorlar 😔
SeverusSnape Vanilya çok geçmiş olsun, herhangi bi can kaybı veya hasar bilginiz var mı? büyük bi depremmiş. Çok üzgünüm adınıza. İnşallah tekrarı olmaz, bununla büyük geçmiş olsun🙏
_yaseminturann Vanilya çok geçmiş olsun çok ,biz istanbulda hissettik ve korktuk sizi düşünemiyorum 😔Rabbim yardımcınız olsun dualarımız İzmirle🤲🏻
Deletedmom368 gozde__ Canım bende Beyoğlu’nda oturuyorum ama hissetmedim hiç? Neresindesin Beyoğlu’nun ? Çok geçmiş olsun.
Vsle HappyKids hisseden herkese geçmiş olsun benim oğluşum uyuyodu o sıra bende acele temizlik işi vs derken hiç hisstmedim şükür yoksa panik olurdum
ybk2019 HappyKids Bursa’da da çok hissedildi izmir felaket evler yıkılmış bayraklıda çok moralimiz bozuk akrabalarımız orda
Vanilya SeverusSnape hasar çok var teşekkür ederim enkaz altında kalanlar var. Yıkılan bina kadar hasarlı boşaltılan binalar var. Su yükselmesi de var biraz. Allahım hepimizi korusun sağolun
SeverusSnape İstanbul Anneleri hangi semtlerden hissettiniz? Biz Ümraniye’deyiz. Hiç hissetmedik… Hatlar kilit diyor eşim. Umarım herkes iyidir 🙏😞
Happygirl8 SeverusSnape kardeşim küçükçekmecede onlar hissetmiş baya uzun sürdü dışarı çıktık dedi 😐Allah herkezi korusun
mrvcr SeverusSnape ben kartalda hissettim. öyle çok sallanmadık ama oğlumla yatağa uzanmıştık, hareket halinde olmayınca hissettirdi kendini
Rbia HappyKids çok geçmiş olsun Allahım korusun hepimizi. İnşallah can kaybı yoktur. Göçük altında kalanları kurtarırlar inşallah