BaharBebek34 pnar92- evimize bebek hemşiresi gelmişti, doğumdan bir hafta sonra. O kesiverse, bir dr gösterdi. O zamandan beri her hafta düzenli kesiyorum.
zayce35- Dzz bende karılsın dıye beklemedim çünkü kendini hep çiziyordu büyüklerimiz de sürekli ‘daha kesme erken kendi kırılır’ dese bile ben 1 aylıkken düzenli olarak kesmeye başladım 2 günde bir kesıyorum çok hızlı uzuyor tırnakları
sweetwitchzey pnar92- ilk hafta kesip eldivenini cikarttim ben surekli kesiyorum 5 aylik olduk artik zaten oda alisti bende ama bebek makasiyla kolay kesiliyo tirnak makasi ni denemedim henüz
Flora pnar92- 😳😳😳😳 2 buçuk aylık hiç kesmediniz mi? Şok oldum.Ama belki sizin bebeğinizin tırnakları uzamıyordur fazla burdan bilmeden yorum yapamam tabi 🤔 Ben doğduğunun 1 hafta sonrasında kestim
pnar92- Flora evet çok fazla uzamıyor uzadığı gibi kırılıyor çünkü yoksa kendine zarar verse hemen keserdim büyükler kesme diyiniz bekledim ama artık düzenli olarak keserim bend e
Dzz zayce35- benim elimde tırnak makasini görünce kaynanam çok tepki vermişti sanki günahmış gibi anlamadim saçma geldi yani niye kırılsın diye bekleyeyimki
Fatma_52 pnar92- dogdugu zamn tirnaklari cok uzundu bazilari kirilmisti kirikrari faln kesmistik 1 haftalikken