pnar92- kıZlar bebeğim iki buçuk aylık şimdiye kadar kendi kırılıyordu ama artık keseyim diyorum kendini çizmeye başladı
littleprincemom pnar92- 40indan sonra.. klasik tirnsk makası değilde onlara ozel ev makasi gibi bebek makasi var 8 aylik olduk hala onla kesiyorum
Omero21 Ben de 20 günlükken kestim şimdi uzamış yine kesicem ne kadar eldiven çorapta geçirsem eline emzirirken beni hissetmesi için çıkarıyorum hemen zarar veriyo
BaharBebek34 pnar92- evimize bebek hemşiresi gelmişti, doğumdan bir hafta sonra. O kesiverse, bir dr gösterdi. O zamandan beri her hafta düzenli kesiyorum.
zayce35- Dzz bende karılsın dıye beklemedim çünkü kendini hep çiziyordu büyüklerimiz de sürekli ‘daha kesme erken kendi kırılır’ dese bile ben 1 aylıkken düzenli olarak kesmeye başladım 2 günde bir kesıyorum çok hızlı uzuyor tırnakları
sweetwitchzey pnar92- ilk hafta kesip eldivenini cikarttim ben surekli kesiyorum 5 aylik olduk artik zaten oda alisti bende ama bebek makasiyla kolay kesiliyo tirnak makasi ni denemedim henüz
Flora pnar92- 😳😳😳😳 2 buçuk aylık hiç kesmediniz mi? Şok oldum.Ama belki sizin bebeğinizin tırnakları uzamıyordur fazla burdan bilmeden yorum yapamam tabi 🤔 Ben doğduğunun 1 hafta sonrasında kestim
pnar92- Flora evet çok fazla uzamıyor uzadığı gibi kırılıyor çünkü yoksa kendine zarar verse hemen keserdim büyükler kesme diyiniz bekledim ama artık düzenli olarak keserim bend e
Dzz zayce35- benim elimde tırnak makasini görünce kaynanam çok tepki vermişti sanki günahmış gibi anlamadim saçma geldi yani niye kırılsın diye bekleyeyimki