ilaydanurhvt Dün hiçbirşeyi olmayan kızımın gece huzursuzlanmaya ve ağlamaya başladı. Tüm gece sadece 1 saat uyudu ve paso ağladı. Vücudu ateş gibiydi ama ateşi yoktu. Sabah inlemeleriyle geçti. Elini kaldırmaya hali kalmamıştı. Doktora getirdim 39 muş ateşi. Kızım havale geçirmek üzereydi allah korusun. Akciğer filminden anlaşıldıkı ileri derecede bronşit olmuş ve ciğerlere vurmuş. Yatışımız yapıldı 2 gece hastanedeyiz. Aman dikkar edin anneler bişeyi yoktur diyip ihmal etmeyin. Bn çok şükür zamanında getirdim daha kötü şeyler olabilirdi 🙏🏻😢
pasaninannesi ilaydanurhvt çok geçmiş olsun bizde bronşit olduk antibiyotik kullanıyor sma geçmiyor 5te yine doktora gideceğiz :(
ilaydanurhvt pasaninannesi banada istersen gönderirim ama havale geçirir sıkıntı olur dedi doktorumuz bnde yatmayı tercih ettim
Yesimgulcakir ilaydanurhvt çok geçmiş olsun canım dün arkadasın cocuguda ateşlenmıs 39u geçmiş hastaneye götürmüşler çocuğun öksürüğü hapşırıgı yok grip demiş doktor serum takmıs antıbıyotık vermiş 38olunca ateş yollamış anlam veremedım yani