Azolili Bikini bölgesine sadece jilet kullanıp ağda yapmamış birine öneri istiyorum. Nasıl ağda yapabilirim malum jilet sertleştiriyor ve ağda çok acıtacak. Var mı bi kolaylığı. Kuaföre gidemem kendim yapıcam önerilenizle.
Anaogul Azolili ben ağdaya emla diye bi uyuşturucu krem vardı onun sayesinde alıştım eczaneden almıştım
ealimother Azolili ilk kendin zor olur hızlı yapılması gerek büyük kokaylık jilete göre ben bile hala kendime yapamam bikini bölgesine bacak koltuk altı falan yapıyorum da
Kirpapatyasi Azolili canım bende hep korkardım sonra bir gun gittim kuafore 5 dk da yapti evet ilk zmaan ağrıyor ama 3.de alisiyon
Seldademir Ağdadan başka bi önerim olmıcak çünkü ben de sizin gibiydim. Bi cesaret ağdaya başladım çok acıdı ama zamanla o acıya da alışıyosunuz. hem inceldi hem azaldı .sizde cesaretle bi yapın rahatlık oluyor 😁
Azolili Kirpapatyasi kaganege ealimother ya bikini bölgemi açamıyorum. Bi doğum zamanı gelene geçene açmıştım işte hastenede 😂😂
Elfida-10 Azolili yok hamileler için sakıncalı diye biliyorum kuaföre git bence ilk kendin çok vakit kaybı ve daha çok canın yanar
kaganege Azolili evde hem çok zaman alıyor bide aynı yere 2 defa yapıştırmaya gerekiyor tahriş yapmaman için canim tabiki sen nasıl rahat edeceksen💐
ealimother Azolili açmıyorlar zaten canım iç çamaşırı kenara çekip sonra bir kısmını sonra diğer kısmını yani benim gittiğim öyle
Cerenimom Azolili yaomadan 20 dk once anestol krem surup bekle sonra agda yapmadan once pudra kullan. Bende evlendikten sonra agdaya başladım. Kendim hayatta cekemem yapisip suda yikayarak cikartmisligim bile var. Valla uzakta bi agda salonuna git sadece agda yapan yefler var
Ballilokumumalis Azolili bende çok istiyorum ya ağda yapmak alışamadım bir türlü kuaföre gitmek istiyorum sırf bunun için ama yaşadığım yer küçük birkaç tane salon ancak var bakalım cesaretimi toplayabilirsem gidicem kuaföre 😃