Merveeenurr Oruchatice ama başka belirti yok.. Koku alamıyorum sadece. Çok az da tat kaybı var. Ay napcam ben🤦♀️🤦♀️🥴
smile56 Merveeenurr tat kaybıda varsa bence test isteyebilirsiniz. Herkeste ateş olmuyor çünkü.bebeğiniz varsa bide erken teşhis etnek önemli
Oruchatice Merveeenurr biz de de öyleydi başka belirti yoktu ama tat ve koku kaybı yaşadım filyasyon ekibi gelip test yaptılar pozitif çıktı ilaç verdiler ilaçtan sonra da kemik agrılarım oldu geçti kimisinin ilaç tedavisinde başlıyormuş belirtisi
Sedasbc Merveeenurr kolonyada test ediyordum ben kendimi onun kokusunu bile alamıyosan covid geçmiş olsun. Hemen test yaptır hastaneye git yaparlar o belirtiye zaten
Merveeenurr Sedasbc kolonya parfüm roll on hiç birinin kokusunu alamıyorum. Hatta sabah tuvalete çamaşır suyuyla yıkadım. Onun kokusunu bile alamadım. Büyük kızıma sordum burda çamaşır suyu kokuyor mu diye. Evet kokuyor dedi.. Ama Bn hiç kokusunu alamadım 😔
Tugcecekin Merveeenurr ben ilk koku kaybı yaşadım sonra tad gitti tadım yüzde yüz gitmedi ama yinede azalmıştı koku almayı kaybettiğinde test yaptırdım pozitif çıktım ama emzirdiğim için ilaç tedavi almadan atlattım sayılır şükür karantinam son iki