sehheerr Tam 2 aylık kız bebegim var kattiyen emmeden uyumuyor,memede dalıp ayagımda sallıyorum tecrübeli anneler siz nasıl bırakp pışpışlayark uyutuyosunz benmı acele ediyorum yoksa 🙅🏻♀️
Alpingo sehheerr canım ben memede uyucağı zaman biraz dalar gibi olunca hemen emzik veriyorum onu çekiyor çünkü emzik gibi olmak çok can sıkıcı,kullanıyolar resmen bizi❤️😂
Yellowmom sehheerr acele ediyorsunuz benim oğlum da öyleydi artık bıkmıştım memede yaşıyordu 🥴 şimdi 5. Aylık olmak üzere meme reddiyle karşı kaeşıyayayım Dikkatini toplayıp emmesi çok zor oluyo emsin hep emsin 🥰
Perihann sehheerr valla benim oglumda ayni böyleydi simdi 4 aylik oldu yavas yavas sallama ve meme isini kemseye çalışyorum cunku ciddi anlamda bebegin uyku kalitesini etkiledigini düşünüyorum. Ayrica anne ucinde cok zor bir durum. Ilk once bayagi bir yoruyorum oyun halisinda sonra kucagimda konuşuyorum sarkilar söylüyorum uyku saatine yada uykusunun geldigini anladigimda. Daha sonra emziriyorum sonra mamasini veriyorum yan yatırıp emzigi agzina veriyorum götüne az az vuruyorum😂 biraz zaman aliyor dalmasi ama ise yarıyor deneyin 👍
Perihann sehheerr bu yazdiklarimi 3 aydan sonra denesiniz daha iyi olur ama. Bende 3.ayinda baslamistim çünkü bebeginiz su an daha cok minik benim oğlum da benden ayrilmazdi hic simdi simdi etrafi tanidikca dunyaya alistikca memeye bagliligida azaldi.
sehheerr Alpingo kesinlikle kullanıyor bizi her gören vah alıştrmısın vah şöyle yenidogdugunda sütün gelmiyor dye dye memeyi hep verdim böyle oldu şimdide,ancak yalancı memeyi sevmiyor ögrüyo ağzıyla geri iktiriyor 3 emzik aldım gne almadı çok üzülüyorum
Alpingo sehheerr benimkide ilk 2 ay öğürdü sonra bibs marka aldım onu sevdi bi ara onuda istemedi şimdi avent in emziğini alıyor o attıkca ben verdim ağzına uykudayken anlamıupr alışıyorlar ama öğürdüğünde verme iyice soğumasın
sehheerr Yellowmom ya oda çok zor oluyordur eminim biz Anneler çok sabretmemiz lazım ama bende memeye bağlı uyusun istemıyom heryerden göğsüm açık birde silikonla emiyor ucumun olmadığından.
Yellowmom sehheerr evet benimki hala öyle uyuyor 🙄 bi çok yöntemden daha iyi emerek uyuması daha çok küçük sizin sıcaklığınıza Ve kokunuza ihtiyacı var 🥰
sehheerr Perihann ben erken davranıyorum o zman bi kaç ay sonra başlıyayım o zman hep böyle gidecek diye korkum her yerde açıyorum göğsü çok zor oluyor istiyorumkş emdireyım sonra pışpışlayım uyusun ben biraz aceleciyim sanırsam 😊
Ay-ay sehheerr benim de aynı canım 2.5 ay olduk ya memede uykuya dalıyor ya da ayakta sallıyoruz bir gün sallamadan uyur mu diye denedik sabah 9dan akşam 8 e kadar uyumadı artık biraz büyüyünce bıraktırırız ne yapalım
sehheerr Ay-ay oyy kıyamam çok zor anlıyorum sizi bende öyleyım memeden başka asla uyumuyor alıştırdın sen bnu alıştırdın bunu diyp duruyorlar ashabımı bozuyokar sezeryan olduğum içinde stüm gelmesi için hep emzirdim kucagımdaydı napayım atağımı şimdi çocuğumu.
Prensinannesi20 sehheerr biz 10 aylık olacağız hala öyle uyuyoruz maalesef ve geceleri şu sıralar saat başı emmek istiyoruz tecrübeli annelerden tüyolar almak için şurada bekliyeyim bende
sehheerr Prensinannesi20 Prensinannesi20 maşallah Allah uzun ömürler versin bende işte çok büyümeden alıştrmak istyorum nasipse bi kaç ay sonra başlıcam kokumuzu almış bebeler öyle diyolar 😊
ant331 sehheerr 8. Aya girdik hala öyle. 4 aylıkken emzik verdim almadı sonra aldı iki ay rahat ettim sonra emziği nedense bıraktı. Şuan oyuncak olarak kullanıyor. Vallaha fikir akıl bişey verin. Çalışma hayatına başlamak zor böyle. Nasıl bırakır yardım eden yogggh muuu😭
sehheerr ant331 emziğin en iyi markalarını aldım banamısın demıyor,ögürüyor kuscak gibi 🤦🏻♀️ Çok istyorum şöyle emzireyımde yatağında bırakınca uyusun fazla hayalperestım galiba 😄
Gizemgsm 6 ya gireceğiz neredeyse hala öyle.emzik almıyor.bir aydırda gezerek emiyor uyurken.gezdirezsem atıyor geriye kendini.ayağa kalkınca rahatlıyor🤭
sehheerr Gizemgsm benimkide öylede memeyle kavga ediyo öfkeleniyo aglıyo ağaya kalkıyom sallanıyom öyle alıyor ,inşallah gecicek bunlarda sabır anneler