derin48 Kızlar kaşık mama hiç vermedim biberon dan pek içmiyor kaşık mama vericem öneriniz var mı? Bide içerik olarak devam sütü ile aynı mı? çok mama deniyoruz daha fazla ziyan olsun istemiyorum
Ek-istanbul derin48 devam sütü vermeye devam edin ama öğlen ve akşam kaşık mama verebilirsiniz hipp in organik olanları çok iyi
Damla93 derin48 hipp kullanıyorum canım devam sütü ayrı bişey kaşık mama ayrı biraz daha tok tutma özelliği var ama devam sütü gibi yararlı değil devam sütünü vermen lazım
mervealco derin48 hipp organik yulaflı tahıllı olanını veriyorum bende 4 buçuk aylığız severek yiyor muhallebi gibi değil biraz sıvı yapıyorum kaşıkla yediriyorum
derin48 Damla93 şuan sadece anne sütü ve ek gıda alıyor geceleri tok tutması için vericem hangisini almalıyım bilemedim ya kaşık mamayı da uykusunun içinde veremem diye düşündüm
Damla93 derin48 yok verilmez uyanık olması lazım ben kaşık mamayı sabah yada öğlen veriyorum bazen süt içmezse akşam yatarken veriyorum uzun süre tok tutuyo
Sevzey2902 mervealco su ile mi sütleri yspiyorsun bizde 5 tahıllı aldik ama pek sevmedi ferci genel olarak mama pek sevmiyor
mervealco Sevzey2902 ılık su ile yaptım ama 4 yemek kaşığına bi su bardağı diyosa 2 yemek kaşığına 1 su bardağı yapıyorum
Damla93 derin48 valla benimkide 6 buçuk aylık 10 da uyuyo 9 da yediriyorum son olarak 10 dan 3 e kadar uyanmıyo 3 te sütünü içip bi daha 7 de kalkıyo
derin48 canoglum_ hip alacaktım marketlerde yok eczaneler kapalı hero gece aldım şimdi deneyeceğim bakalım bugün inşallah bizde tok tutar da uyuruz mesela sizin bebeğiniz kaç aylık kaç saat tok tutuyor bu mama?
Sevzey2902 vebebek bunuda denedim az once yine yemedi zorla veriyorum aklingidiyir aglamakdan napacam bilmiyorum sadece çorba iciyor
canoglum_ derin48 11 aylık gece 11 bucuktan sabaha kadar tutuyor normalde ama bazen uyandığı da oluyor nadiren
Sevillia derin48 4 ay 22 günlüğüz bizde. Bende hipp in tahıllı ve pirinç li olanını aldım ne kadar tok tutar acaba ve içine neler koyabiliriz meyve püresi vs. Devam sütü ekleniyor içine sanırım
derin48 Sevillia bende bugün heroyu denedim ama pek bişey anlamadım Bi porsiyon yedi yarım saat sonra beni emdi anlamadım yarın sabah akşam şeklinde başlıcam bakalım hero bitince bende hip alcam
mervealco derin48 yok canım ben akşam 9 gibi kaseye yapıyorum o şekilde kaşıkla veriyorum benimki biberon tutmuyor o yüzden ama biberonla da verebilirsin sıvı oluyo baya