Milakizim canım benrm bizde 28 gunluguz bizde yaşadık sarılık. Ben o ilk haftayı çok skntili atlattım ısrarla bu çocuk sarılık diyorum eşimin ailesinden kimse inanmıyodu o gerizekalilar yüzünden nerdeyse daha kötü olucakti herşey kimseyi dinlemedim hemen acile getirdim ve haklı çıktım hepsi kesti sesini.yasadigim vicdan azabı ve kendimi suclamam vs Allahım ne zor günler yaşadım 🤐 sonrada demek sütün yetmiyor muhabbeti başladı.oysa göğüs uçlarım paramparça iken ve sütüm yokken bile emzirdim ağlaya ağlaya.o benim bebeğim ben anneyim ve kimseye hiçbir istediklerini yaptirmadim kendim okuyup neyi arastrdiysam onu uyguladim şimdi geçti gitti şükür. Allah bin türlü yapsın onları inşallah .özellikle diyorum sütüm 10 gün sonra çoğaldı canım hiç üzülme mama ver mutlaka doktor bana öyle dedi aç kalmicak annesi dedi doyur karnını güzelce dedi. Esimde vardı onun yanında da dediki anne ızdırap çekiyorsa emzirirken bu doğru değil sütü geri gider dedi ara ver iyilessinler sonra emzirmeye devam edersin hiç üzülme dedi tebessümle.esimin anlayışsız emzir ısrarından sonra doktorun beni anlaması ilaç gibi geldi Allah razı olsun ondan💕 Uzun oldu kusura bakma canım sadece destek olmak için yaşadığım o berbat günden biseyler paylaşmak istedim sen annesin en doğruyu sen ve doktorun bilir unutma kimseyi de dinleme 💕🙏benimde kullandığım marka hip bu arada gaz ve kabızlık yapmadi bebegimde çok şükür .diger mamalar çok rahatsızlık verdi.çok geçmiş olsun ve geçecek bunu bil 🙏🤗