Pelin87 Hazalperi maden suyu, dere otu, kuru kayısı, tahin helvası, tavuk suyuna çorba bunlar bende çok güzel süt yaptı. Hayırlı olsun yavrunuz, sağlıkla büyütün inşallah
Cizenbayan Ben çözümü yayla çorbasında buldum ama baharat yerine kimyon koyuyorum hafif şekerli sütlü tatlılar malt içeceği de mükemmel birde kayısı yada şeftali suyu arkadaslar geri kalanları söylemişler bende anca bunları ekleyebilirim ama stres yapma bebeğinin midesi hala zeytin kadar Allahım sütümüzü artırsında bizi mamalara muhtaç etmesin
Omerasaforen Geceleri yatmadan caya petibör bisküvi banıp yerdim uyurdum 2 saat sonra uyandığımda göğüsüm taş gibi olurdu denemekte fayda var🙂
Aras2020 Ulku_Aymiram16 mochi için akan sütün olması gerekiyor diye duymuştum. Birini emzirirken diğerinden akanı toplamak için. Acaba emzirmiyorken de kullanılıyor mu benim sütüm çok nadir akıyor acaba kullanabilir miyim?
Ulku_Aymiram16 Aras2020 valla ne şalan söylim benim sütüm hiç akmadı ki benim bebeğimi ilk ay emzire bildim tabi oda kısmen istemiyodu çünkü şuan 5.5 aylığız ben 2. Ayımda mochiyi aldım normalde lansinoh tekli elektrikli pompayla sağım yapıyodum mama veriyodum mama vermemek için bende bi tereddütle aldım ilk bi iki gün zorlandım ama şuan iyiki almışım diyorum
Ulku_Aymiram16 Aras2020 bi göğsüne mochiyi tak zaten bebek diğerini uyardığı zaman direk akıyo zaten elektrikli pompadan daha çok süt sağıyo bide bebeğini emzirdikten sonrada aynı göğüse tak bebeğinin alamadığı yağlı sütü sana çıkartıyo ben 30 cc sağarken sütüm yok ondan istemiyo diye düşünmüştüm ama halbuki süt tazyikli geldiğinden bebeğim istemiyomuş düzenli sağımda sütün artıyo bide rezene çayı içtinmi gelsin yağlı sütler 😊